Az ember nem csak a saját bőrén tud tapasztalni, hanem a környezetén is. Értem ezalatt a barátokat, haverokat, testvéreket. Engem eddig valahol minden nő kihasznált, átvágott. A haverok, barátok sem azzal a nagy örömmel váltak el a párjuktól, hanem komoly viták voltak, kiderült ez-az a lányról, stb. Nem csak én vagyok ezen a véleményen, mástól is ezt hallom, hogy "a nőkkel csak a szopás van", meg hogy "ebbe a nőbe is beleöltem egy csomó pénzt, de minek". Lehet anyagilag tényleg jobban megéri elmenni egy rendes prostihoz, mint próbálkozni egy lánynál, aztán semmi sem történik. :D Nem, nem megfektetni akarom az adott lányt, de ha most az anyagi részét nézem a dolognak, akkor jobban jár az ember, hogy elmegy egy prostihoz, jól érzi magát, és kellemes érzésekkel megy haza. Mint sem próbálkozni, pedálozni egy lánynál egy párkapcsolat érdekében, majd jól pofára esni, mert "hátba szúrt" a lány. Aztán te meg ott maradsz nő nélkül (mindegy, hogy hancúr, vagy párkapcsolat volt a cél). Az az egy óra együttlét lehet nagyobb örömet tud okozni, mint mondjuk egy hónap pedálozás.