A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem mondhatnám........jó kérdések vannak a várólistán és többnyire a tervezettek között is.

de egy szavazás utólagos népszerûségét lemérni tényleg felesleges.

Benny04
Francia

Pepsi Twist
ez gondolom nekem jött de nem... van pl mandarin-kínai stb.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Misi az ezredes
jah sima ferdeszemü, kicsit ferdébb szemü, kerek szemü, üveg szemü, vak, sárga, fehér rózsaszín, stb.. :D

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

cicai
lehet h nem EU tagállam, de naon sokan vannak az EU-ba kínaiak

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Pepsi Twist
arányosan nézve a lakossághoz képest akkor a kínait már nem is beszélik sokan... na de és milyen kínait? mert van vagy 10 féle kínai...

[HUN]FaTaL
igen:D

http://goo.gl/gd6Zi5

Pepsi Twist
népszavazás arról hogy legyen-e népszavazás? :D Kordonvédõ védõkordon?

Pepsi Twist
igen mert õk is vannak a legtöbben omg...

Misi az ezredes
Jól van jólvan akkor majd csönbe mondom :) De amúgy van igasság abban a kérdésben!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

DJ Skyline
pont ezért :)
sehol sincs az sg-n politika

sgn sehol nincs politizálás |:
szerk: és ne is kezd el..

http://thenamelessphoto.com/

Misi az ezredes
Miért nem politizálunk ebben a topic-ban? Basszus pedig teccet a kérdés :)

Misi az ezredes
OK

Ability
Pedig sokat számít az ötletekre érkezõ szavazatok száma. Ha másra nem is, arra mindenképp jó, hogy elõtérbe kerüljenek a jó ötletek. A várólistán is most a Showderes kérdésen kívül mind a toplista elején volt, mindegyik kb. 30- 40 szavazattal rendelkezik. Ne legyetek türelmetlenek, nem kerülhet be egyszerre az összes népszerû ötlet, de látjátok, a várólista most tele van népszerû dolgokkal. Bár a Showder kérdést szívem szerint kivenném. :P

Misi: vannak hülyeségek, de olykor-olykor felbukkannak egész jó ötletek is. Lehet szûrni a találatokat, a hülyeségek el lesznek utasítva.
bardocz
spanyol mert azt tanulok
NEOreg3
de van ami tag szal van létjogosultsága a kérdésben

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

[HUN]FaTaL
Európában beszélik de nem EU tag mindegyik szláv állam...

Misi az ezredes
pl.: Van karórád? Hát ki a karótnyelt kislányt érdekel? :D õszitén

Misi az ezredes
Õszintén ennek van értelme? Már kifogytak a kérdésekbõl és olyan ostobaságokat kérdeznek amin nevetsz egy jót és szánalmadban írsz valamit a topic-ba...

sweech
hogy a viccesemberek is tudjanak szavazni

biztos lehetne, de mi értelme lenne?

ghost rider
Úgy érted, hogy a szavazásra szavazással válaszoljunk?

Rettenthetõ
Azért titkon felmerül bennem a kérdés, hogy milyen logika('tlanság) alapján döl el, hogy melyik tervezett kérdés válik elfogadottá. Mert a szavazatok száma alapján biztosan nem.

A szavazási kérdéseket nem lehetne értékelni egy szavazáson, hogy mennyire tetszett (1-5), vagy túlzás már ennyit szavazni? :-)

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

ghost rider
Magyar miért nincs? :D

NEOreg3
5191-rement

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
te nem tudod akkor hol beszélik a szláv nyelveket

a kérdés egyértelmûen európára vonatkozik

sweech
ja jó. de akkor miért nincs felsorolva az összes lehetõség? vagy legalább egy egyéb opció kéne, mert így fos -.-

[HUN]FaTaL
És? Mi köze ennek a kérdéshez?:D Az a kérdés hogy EU tagállam polgáraként (MO.) melyiket tartod az angolon kívül fontos nyelvnek. A szláv államok pl. mióta eu tagok?:D

[HUN]FaTaL
Már most a kínait beszélik a világon a legtöbbet:D

sweech
mert Kína még nem EU tagállam

cicai
én a kinait, az mért nincs?
az ha igy haladunk világnyelv lesz:D

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

mama2
xDD LOLLLL.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

desigo
német...
ThisZip
Uncsitesóm német cégnél dolgozik és tartja a kapcsolatot is velük. Egy-kétszer volt kint munkamegbeszélés miatt és azt mondta, h higgyem el, h a németek 70%-a alig beszéli(!) az alapfokú angolt. Amikor felvették akkor kérdezték, h tud angolul?
-Uncsitesóm: Igen.
-Tud németül?
-Persze!
-Jó, akkor mostantól csak az beszéljük!

Ennyi. XD

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

LES FORZA INTER
magyar mért nincs? :D

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Pluskast
Viszont elõny ha egy olyan céghez mész dolgozni ami eredetileg német (Alianz, Uniqua stb).

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

PíszLávJuniti
Angollal minden cégnél (99%) el lehet boldogulni, a német cégeknél is angolt kérnek, nincs vele gond.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

dettó ^^

[HUN]FaTaL
Nem szavazok mert egyiket se:D

NEOreg3
én erre csak annyit tudok felelni, hogy a gimis osztályomban rengeteg oylan gyerek volt aki már alsótól kezdve németet tanult és a végén mégis angolból érettségizett/angol nyelvvizsgát tett le, pedig azt csak 2 évig tanulta

amúgy annyira nem is lenne nehéz nyelv, de ezzel a der die das-szal nagyon elrontották szerintem:C

Pluskast
Szerintem megszokás kérdése. Én szeretem, igaz 7 évesen kezdtem tanúlni annó szóval nekem eléggé a részemmé vált.

I liebe nicht this kérdés

ike.

NEOreg3
a német az egy nagyon elkúrt és nehéz nyelv az a baj vele:C

Pluskast
Köszi<#vigyor>

RoR zsozso
Nem tudom,lehet :D
Amúgy jó az aláírásod XD

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"

II Rocky II
egyiket sem,ez a válasz miért nincs ?

24 - Exile -Nov.23

Pluskast
Õõõ szerintem ott van, hogy skandináv nyelvek. Asszem a svéd is az:))