Az örömlányok szolgáltatása azért létezik, mert van rá igény. Olyan, mint az autógyártás. Az, hogy kinek milyen szinten kell és mire van pénze, az már más tészta. Én nem ítélem el aki ezt az utat választja. Miért is?
A mai elmeroggyant csirkék és pénzhajhász kurvák között itt előre lehet tudni, hogy mi vár rád és nincs köntörfalazás meg színészedés. Mellé lehet nyúlni, de x összeg felett már tényleg azt kapod amire számíthatsz. Fizteszt és kiszolgálnak. Pont. Minél többet vélhetőleg annál jobban. Valaki focimeccsre jár, valaki síelni, valaki welness hotelba, valaki meg luxusprostihoz. És? kinek mi az igénye.
Megjegyzem nem minden vallás ítéli el ezt a fajta cselekedetet, csak a nyugati kereszténység olyan amilyen...
Nem mondom, hogy az én fejemben nem fordult meg a dolog főleg racionális szemmel nézve. Ha éppen nincs senkid akkor kit zavar ez? Mellesleg, ha még igen nívós csajt is választasz akkor sem olyan drága "értékarányosan" nézve (ha az érzelmeket mellőzük). Pár randi ára simán benne van egy ilyen légyott árában azt lehet, hogy szépen lekoptat a delikvens vagy csak játszadozik veled. Egy idő után az ember türelme elfogy az evolúciós késztetés meg erős. Profánabban fogalmazva az emberre rájön a kangörcs.
Most lehet, hogy a renomém (ha volt) az huss, eszállt, de a valóságot szerintem felesleges szépíteni.