• DJKonya
    még nyáron volt a családdal voltam a Balatonon nyaralni, szarul kezdődött mert barátnőmmel(csak idéglenes volt) szakítottunk mert összevesztünk és nem értettünk egyett pár dologban. Egy hetet voltunk nyaralni, de nagyon jól sikeredett egy hét volt az:) Pontosabban azért mert ilyen kis faházak voltak az üdülőben és a "szembe" szomszédunkban volt egy gyönyörű fekete hajú csaj. Első nap már elkezdtünk barátkozni de azt is úgy hogy ebéd volt és megkérdezte hogy leülhet-e mellém. Én oda engedtem és elkezdtünk beszélgetni. És utána következő nap már 24ből 18 órát leglább együtt voltunk, Csak ugye aztán kiderült hogy ő 19 éves én meg következő hónapba töltöttem 15-öt...Igazából nem is a kor számított hanem a távolság, Graz mellet lakik valahol (Ausztriában) én meg Miskolc mellet , sajnos nem kis távolság. Együtt strandoltunk meg minden, családommal szinte nem is találkoztam max éjszaka de akkor aludtak már. Utolsó nap volt nagyon rossz , ők délután 3körül indultak haza. Sz*ar volt a búcsú, átöleltük egymást aztán arcra akartam neki puszit adni de ő nem, így csók lett a vége. Szerelmes lettem 2 napon belül, Azóta nem láttam csak képről, de még most is tartom vele a kapcsolatot. Sőt ahogy nyár végén szeptemberbe újra összejöttünk barátnőmmel és így őszinten kitálaltam neki az egészet, azt hittem haragudni fog. De nem, sőt ok ketten is sokat beszélgettek.
    ..:-(