A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a sikerért,pénzért,munkáért nem...de a családért feláldoznám
szal mit nyomjak?! -.-'
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
amugy én szoktam szavazni, régebben is hiányoltam, hogy nincs.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
látom nem érted az "egyéb" szót

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nomármost: a készülékek ára ugyan akkora csak: a kamerája, a menüje, a kijelzõje jobb a SEnek + az SE tokjában adatkábel is volt, meg memóriakártya(meg még talán szebb is volt)... mivel még ezeket be kellett szereznem a Nokiahoz így végül is lett egy gyengébb és drágább mobilom...
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Nekem egy SE d750-esem van,amivel teljesen meg vagyok elégedve. Mindent tud és még olcsó is volt. Apám meg nemrég vett egy nokia 6300-át,és kb hasonló tudása van mint az enyémnem, csak épp 2 évet késett és 3szor 2szer annyiba kerül😄