A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordAdam911
ez kaka
dehogy áldoznám pénzér
esetleg családér
de most akkor? :-cccc
kas123
nah ez egy nagyon sz@r kérdés...
a sikerért,pénzért,munkáért nem...de a családért feláldoznám
szal mit nyomjak?! -.-'

Pepsi Twist
mert az iphone itt hungary-ba nem nagyon ismert 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Olyan sincs h nem használok mobiltelefont 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

PyRex
csak azt nem értem, hogy pl. iphone miért maradt ki, vagy akkor ilyen erõvel minek alcatel, sharp, LG a szavazásban...? ^^

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
errõl a legyes-szaros vicc jutott az eszembe...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

szucsy89
lol tényleg 0% sharp...😄
cicai
azt hittem azért van vkinek Sharpja😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

desigo
Azt gondoltam,hogy a Samsung többet kap...
Doomista
valahogy éreztem hogy a sony ericsson lesz a nyerõ,az osztályunkban a 25 gyerekböl vagy 20-nak sony e.-ja van :o

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Jagumo
Sony Ericsson 46.49% alap hogy a Sony meg a Nokia a legjobb 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Benc16
új szavazást!! ^^

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

akyyy
miért nem szóltok stnek hogy tegye be a topikot linkelve az Sg közösség boxba a fõoldalon?😛

amugy én szoktam szavazni, régebben is hiányoltam, hogy nincs.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Nehéz a politikusi pálya 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Pepsi Twist
ok

Taranov
Mondjuk így leírva tényleg más, mint élõben. Oké, elsõre nem érti senki, de már el is magyaráztad 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pepsi Twist
itt senki nem érti a poénokat 😄

Taranov
Szerintm egy szóval sem mondta, hogy minden "egyéb" szar, ez csak egy poén volt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

sweech
ezek szerint igen

Taranov
<#idiota> Hát szövegértésre neked is gyúrnod kell még 😊

cicai
😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

sweech
szal iPhone szar?

Pepsi Twist
egyéb az szart jelent 😄

LordAdam911
egyéb márka? :-ccccc
cicai
ezt nem kellett volna😄
látom nem érted az "egyéb" szót

LordAdam911
<#eljen>
LordAdam911
nem-.-
nem egyéb mer ez nokia te vak
egyéb

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

R0zs0máK

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Pepsi Twist
ájfón

terron

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

II Rocky II
vagy már 2 éves is van 😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
samsung -.- 1.5éves

24 - Exile -Nov.23

MerlinW
"egyéb"
HTC TyTN II P4550 (Kaiser)

[merlinw.org]

Pepsi Twist
mindenre van ellenpélda 😊

bardocz
erre is biztos van ellenpélda
Benny04
Pepsi Twist
nekem sincs bajom haverom vájog házban lakik és az olyan mint 1 bunker na most az én vodafonos tellámnak volt térereje és az õ trémobilos szarjának meg nem volt (ugyan olyan a telonk)

bardocz
hm,nekem még lefedettségi problémám nem volt,mellesleg ahol a voda reklámozta miylen sztárok,csillagozott résznél apróbetûvel az volt odaríva,hogy az emberek 90%-a nem tapasztalt semmi különbséget lefedettség terén a 3 szolgáltató között
Benny04
egyszerûen szar...
nem 100%-os a lefedettsége stb...

bardocz
vodafonnal mi a baj?jó a gprs,nekem enyi elég is😄
nameg ócó is
JaSoN HuNTeR
az a baja h vodafone.Meg pár szoftverhiba.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

öcsémnek van egy nagyon fasza SE630asa én is olyat akartam venni mert árához képest szerintem egész jó képességei vannak. A nõ akinél vettem azt mondta már nincs raktáron mert kivonják fölösleges is olyat néznem, nem tudtam halasztani a vásárlást és vettem egy Nokia 3500ast.
Nomármost: a készülékek ára ugyan akkora csak: a kamerája, a menüje, a kijelzõje jobb a SEnek + az SE tokjában adatkábel is volt, meg memóriakártya(meg még talán szebb is volt)... mivel még ezeket be kellett szereznem a Nokiahoz így végül is lett egy gyengébb és drágább mobilom...

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

cicai
olyan nem létezik

Énvagyokazapád

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

bardocz
miben jobb egy ugyan olyan árú SE-nél?semmibe...max roszabb
miilann
ár/érték a se a legjobb szvsz

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

joshua
Osztom a véleményed😄
Nekem egy SE d750-esem van,amivel teljesen meg vagyok elégedve. Mindent tud és még olcsó is volt. Apám meg nemrég vett egy nokia 6300-át,és kb hasonló tudása van mint az enyémnem, csak épp 2 évet késett és 3szor 2szer annyiba kerül😄

cicai
nem jobb annyival mint amennyivel drágább...