csatlakozok...NEOreg3 nem tudtam pontosan megfejteni hogy mit írtál...
Ugye már mint mondtam barátnőm kórházba került, és hát sajnos holnap hogy 5 hete bent van már:-/ Nagyon sok ez az egész lelki teher amin én is keresztül mentem ez alatt az 5 hét alatt. De mégis töredéke annak amit barátnőm megélt. Nekem is meg fordultak ilyenek a fejembe hogy végzek az életemmel és hogy milyen módszerrel teszem azt. De sikerült leráznom a gondolataimat. Van egy lány aki Niki után a legjobb barátom még bármelyik fiúnál is. Vele mindent meg lehet beszélni, és tényleg kiteszek msn-re egy szomorú szmájlit és már jönne át vígasztalni meg minden(...) Ő segített elterelni a gondolataimat. És tényleg így van hogy mi értelme lenne ha most megölném magam? Csak még több fájdalmat okoznék, ráadásul Nikinek most van a legnagyobb szüksége rám. Ez a baj hogy 15 éves vagyok és ilyen gondolataim vannak:-/ Barátnőm is 15. Februárban lesz 16, és ő már kopogott a halál kapuján. De szerencsére nem engedték be. Én láttam élőben a kocsit. És egyből azt gondoltam hogy aféle isteni közbe avatkozás hogy életben maradt.