A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
estig marad ez, addig éljétek ki magatokat, aztán este kirajuk kicsit átrendezve a dolgokat.
u dont have to listen anybody else but me
Ha a részegedés a cél, akkor eléggé azonosak. 😄 Ez olyan, mint a zenés kérdés, annyi lehetség létezik, hogy a kicsit is hasonlókat muszáj egybevenni. Szerintem CSAK töményeket kellene belevenni, és arra koncentrálni, hogy buli alkalmával melyiket fogyasztjátok leggyakrabban. Nyilván itt már kevésbé lesz szerepe a pia ízének, nem az ínyencségrõl szól. Ezeket pedig azért vonnám össze, mert nem tömények, és valaki nem iszik töményt, DE annak már nincs jelentõsége, hogy a nem tömény piákból melyiket favorizálja. A tömények terén is össze kellene vonni a lehetõségeket. Én nem vagyok italszakértõ, de szerintem kár külön opcióba venni ezeket: pálinka, ouzo, tequila, vodka. Ezek majdnem azonos típusú piák ... bár akárhogy töröm a fejem, azért ha arról van szó, hogy melyiket szereti a nép, akkor erõsen eltérnek a vélemények. Ergó úgy néz ki, hogy muszáj lenne szétszedni õket, de annak sincs jótékony hatása, hogy lesz 20 választási lehetõség. Én sem tudom, hogy hogyan kellene, várjuk a tippeket, vagy marad így. (Már írtam kettõ elgondolást lentebb, azokat is lehet kombinálni... )
+fav
Uh, szerintem kicsit káosz van a lehetõségek között. Sok az átfedés, vodka, pálinka, tequila elvileg ugyan az a típus, mindegyik pálinkaféle, csak ... kis eltérés, egymás alfajai. Ja, és az Ouzo is ide tartozik elvileg. Sör, bor, pezsgõ egy kaptafa, szerintem csak a töményeket kellene idevenni, lehetne az a kérdés, hogy buliban mit iszol. Nyilván ott általában töményeznek, aki pedig nem, annak igazából mindegy, hogy az elõbbi hármasból melyik. Mármint úgy értem, hogy nincs jelentõsége az eltérésnek. Szerintem kevésbé kellene arra koncentrálni, hogy melyik ízlik jobban, inkább arra menjünk rá, hogy melyiket fogyasztjuk leggyakrabban.
kicsit pontatlan a kérdés, mert ha csak az íze miatt iszok, akkor sör (ezt is nyomtam be), de ha bebaszni kell, akkor megiszok mindent
szerintem nincs értelme, épp az az érdekes ebben hogy az sg-s társadalmat méri fel.
jó van alkeszek,de akkor remélem lesz kedvenc alkohol mentes italod szavazás is és benne legyen ám a fincsi meleg kakaó is !!!
juuuuuuuuj XD ez komoly 😄D
nem tom mire szavazzak XD
am az ouzo-t el irtad 😄
nem tom mire szavazzak XD
am az ouzo-t el irtad 😄
\"You are fucking crazy people!\"
ennyi lehetõség se volt még 😄
mehet újra a reklámkampány hogy szavazzanak sokat!!!
mehet újra a reklámkampány hogy szavazzanak sokat!!!
jager amúgy hova van sorolva? :$ én whiskey-s vagyok nem azért kérdezem 😊
beírom még...
akkor elkészítem így aztán max ha reklamálnak akkor bõvítem mint szoktuk.
akkor elkészítem így aztán max ha reklamálnak akkor bõvítem mint szoktuk.
ez jóez, íyg mehet is
akkor alkossuk meg elõre a lehetõségeket, aztán ha kész a tökéletes akkor kirakom. eddig ezeket tenném bele
elõször csak típusok szerint, aztán ha ez lement mehet egy a nagyobb márkákkal is
sör bor pálinka vodka vermut whiskey likõr kevert
sör bor pálinka vodka vermut whiskey likõr kevert
az otthoni paraszt hambi a király.. <#idiota>#idiota>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Az a baj, hogy nem vagyok ital szakértõ, de ésszerûen kellene felosztani õket. Például elvileg a vodka is egy alfaja a pálinkáknak. Csökkenteni kellene a lehetõségeket, mert ha úgy általánosságban vesszük a neveket, akkor túl sok lehetõség jöhetne szóba... Márkáknál is, DE ott azért van pár nagy név, amit ki tudunk emelni, a többi meg nem szerepelne, lenne egy "Egyéb" opció is...
vagy rövid hosszu,:S de azse jo..de amit irtál az jo.
sör,bor,pálinka,likör,vodka,nem iszok,minden jöhet.
sör,bor,pálinka,likör,vodka,nem iszok,minden jöhet.
24 - Exile -Nov.23
Én már rég lesben álltam, csak nem akartam duplapostot. Csaló! 😄
Kérdés ötlet: talán érdekes lenne körüljárni azt a témát, hogy ki milyen alkoholos italokat fogyaszt. Csak az opcióknál nem tudom, hogy az ismert márkák alapján legyen kialakítva, vagy inkább az italok típusa szerint. (Utóbbinál ilyenre gondolok: rumok, pálinkák, likõrök stb..)
Kérdés ötlet: talán érdekes lenne körüljárni azt a témát, hogy ki milyen alkoholos italokat fogyaszt. Csak az opcióknál nem tudom, hogy az ismert márkák alapján legyen kialakítva, vagy inkább az italok típusa szerint. (Utóbbinál ilyenre gondolok: rumok, pálinkák, likõrök stb..)