• Molnibalage
    Az a gumikesztyű szerűség amiben voltak olyan nyomás alatt ami ott van lehetetlenné tette hogy az ujjaikat mozgassák azaz fényképezni sem tudtak volna. Sőt abban a "ruhában" amiben voltak elvileg nem tudtak volna úgy "ugrálni" mint ahogy az tették.

Mi az, hogy szerűség? Talán nézd meg pontosan, hogy mi volt az és hogy mekkora nyomás van ott bent. Ez még kis fáradozással otthon is reprodukálhatod és láthaod, hogy ez veretes baromság. Akkor az űrsétákon ma hogyan szerelnek odafent? Eh...

Már nem emlékszem kik mondták de valami nagy tudósok hogy a szerkezet minősége és társai nem bírták volna ki az utazást a leszállást az ujra felszállást és társai.

Kik? Név szerint? Talán tessék odasétálni egy rakétához és legalább valami primitív modellel kiszámolni, hogy mit tud. Akkor megjegyzem a Mecrury és Szojuz az hogyan jött és jön is vissza? Mert a Szojuz kb. azon a szinten van, mint az Apollo visszatérő egység, csak nem megy el olyan messzire.

A képekben amit "felvettek" elég sok "baki" (baki = sok olyan dolog ami nem logikus illetve furcsa dolgok lehet azt mondjátok hogy a holdon persze hogy furcsa) aztán ha ott nem fúj a szél és semmi olyan ami mozogna akkor miért mozgott a zászló, illetve a gravitáció is kicsi volt akkor a zászló miért fityegett az elején úgy mintha akkora gravitáció lenne mint a földön.

Na pont azokat az idióta hibákat sorolad fel amit 2 perc utánolvasás után és gimnáziumi fizikával meg lehet cáfolni.

1. Semmi baki nincs a képeken. Csak egyesek még a Földön sem képesek egy árnyékot felismeri, fogalmuk sincs, hogy mi az a vetület és ábrázoló geometia.

2. A zászlóban merevítés volt, és mivel Amstrong csavargatta a zászlót az gerjeszette "lobogásra". A zászló meg nem fityegett. Sebaj.

Hold kőzet? Te ezt elhiszed? Azt mondanak amit akarnak... lehet valami gránit vagy mit tudom én... és könnyen megeshet hogy a hold kőzet nagyjából megegyezik a földével mivel a hold "állítólag" a földből van mikor valami geci nagy meteor becsapódott még marha régen mikor a föld még csak vörösen izzó "láva" volt... Rádió amatőrök? Lefizették őket....

Az első fele el is árulja, hogy olyan sötét vagy mint az éjszaka, bár feke lyukkal is versenyre kelhetnél.

1. A világ minden valamirevaló geológiusa megvizsálta őket. Fura móndon egyiknek sem tűnt fel, hogy átbaszták őket?

2. Rádió amatőrők és lefizetés? Aha. Mind a sokszázezret? Ez aztán az igazi összeesküés. Több száz ezer szó szerint fecsegő ember hallgat. Te mennyit kérénl ezért? 100'000 dollár? Számold ki az összeget. A SZU és a keleti blokk miért hallgatott?

3. Konklúzió? Azt mondanak amit akarnak? Végülis én is. Sötét vagy. Csak nekem van rá bizonyítékom. Az írásod...