A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM

u dont have to listen anybody else but me

[HUN]FaTaL
így van bár nem tudom mit keres a diszkó ezek között mivel az a 70es években volt😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Rockynhooo
Underground 😉 az a yo ha így marad 😉

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LordAdam911
lol Hiphop-RnB-Rap ne maraggyonmáleennyire :'(
cicai
akkor is a Disco-Trance-House-Techno-Dance a legjobb, akármi lesz a szavazás eredménye-.-

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Taranov
Én gondban vagyok a besorolással, meg tudom mondani, hogy épp mit hallgatok, és ki a két kedvenc elõadóm, de egyik kategóriába sem tudom õket besorolni, illetve nem lehet két stílusra szavazni 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

fanka93
pánk rokk vezet<#wow2><#wow2> anarchisták-e vagytok?

desigo
nem lehet mindent felsorolni...
ja, ha van reggae meg ska, akkor azokat választottam volna, hiányolom a listáról =)
én szavazás elõtt nagyjából belõttem, h így fog kinézni...
csak rapnek keveslem azt 4 embert. Mondjuk 33 szavazó nem sok még.
[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

desigo
érdekes az állás...
😄ASDd
PJack
tudod miaz? :ooo
nem lol jazz, nu jazz amit leginkább halgatok ezen belül.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

LordAdam911
lol jazz?
PJack
htx 😊

Disco-Trance-House-Techno-Dance
Dnb-Rave-Breakbeat-Goa
Hiphop-RnB-Rap
Punk-Rock-Metal-HC-Emo
Klasszikus-"Élõ hangszeres"
Alter-Underground Chillout
Populáris
Szintiboy
Tokio Hotel

kibõvíthetnénk😄

A türelem rozsdát terem.

VRSDM
áve 😉

PJack
jazz mérnincs? :|

eddig ez a legjobb szavazás =)
Csak dönteni nemtok. Igazából annyira nem vagyok válógatós, hogy mindegyikre ugyanolyan szívesen nyomnék. Hm. De legközelebb talán a Punk és a japán/kínai élõhangszeres, hagyományos zene áll hozzám. Tom, érdekes párosítás 😄
VRSDM
mert lézeik emocore pl. ennyi erõvel a disco-hoz minek kellett techno? elvégre a hyperspace is techno, de így már semmi köze nincs a disco-hoz ... -.- valahova be kellett írni! és még ezekhez áll a legközelebb!

Benny04
jaja :|

milk41
minden zenében van vmi emocionális dolog,az emo nem is létezik,csak zene mûfajként.aki meg azt mondja magára hogy emo az azért mondja mert emo-t halgat.(persze ez csak az én véleményem)

+1 a Punk-Rock-Metal-HC-Emo-ra
punk,rock a legjobb(L)

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

LordAdam911
az emo 1 kaka :C
vagy a hardcore punkot érted alatta?

A türelem rozsdát terem.

legyen buzi-e vagy szavazás<#idiota>

amúgy Punk-Rock-Metal-HC-hoz minek kellett az emo? ezért nem szavaz rá senki<#nezze>

A türelem rozsdát terem.

LordAdam911
Hiphop-RnB-Rap foreva
Punk-Rock-Metal-HC-Emo <<-- nehogy már csak 10% ot teszünk ki...szomorú.
Éa a populris a duplája LoL
caseih9400
én a klasszikusra szavaztam<#zavart1><#vigyor1><#mf1>

khm...khm...

VRSDM
deéntényleg elpasztam.

Benny04
én is diszkót jelöltem 😄

fanka93
nyugi én is,én am az élõ hangszeresre akartam:S

VRSDM
dnb-rave-breakbeat . csak félrenyomtam dikkó-ra <#idiota>

fanka93

desigo
kösz-kösz

VRSDM
Azthiszem néhány speciális esettõl eltekintve, bennevan minden ami átlagosan hallgatott stílus...

Ha még ötlet van tessék szólni!

Ability
Akár, csak nem akartam mondani. 😛

Desigo: akkor lehetne olyan is, hogy mekkora az átlag életkor, és az SG-s besorolás alapján lennének az opciók. Vagy esetleg olyan, hogy: "Te olvasod a fõoldal híreit, vagy csak fórumozni jársz ide?".
VRSDM
és akkor soroljam be a ööö, sokezer féle stílust? jolvan majd összevetem ami eszembejut, úgy általánosítva.

desigo
szavazás ötlet:
Milyen zenét szeretsz...
VRSDM
többek közt feleslegessé válna téma?!
Évek óta a fejemben van hogy meg kéne csinálni erre lelopnák. nahszép 😄

LordAdam911
jaja ez nálam is be szokott jönni 😄
Ability
IE elutasítja a sütiket, mivel egy külsõ oldalról van behúzva a tartalom. Más böngészõk lazán a behívott oldalhoz társítják a sütit, de IE az nem. A biztonsági beállításoknál be lehet állítani, hogy elfogadja, de ezzel meg senki sem szórakozna szívesen...

CSOCSO: ha jól értem, akkor Te is ki akarod rakni egy másik topikba a szavazást. Na ez az, amire nincs felkészítve a script. Bár nem lenne nagy munka, de sok problémát vet fel. Többek között a közös admin felületet...
Én tudok, semmi mást nem teszek, csak bemegyek internet explorerbõl nem firefoxból😄
Benny04
Érdekes, nekem hiába dinamikus az ip-m, nem tudok minden újrakapcsolódásnál szavazni. 😮

VRSDM
nemértelek, szavazol és onnantól látod az eredményt, ha meg lemaradnál mert csere volt, tessék nzéni az archívba (ha meg más ip-rõl szavaztál és utána itthon nem akarsz mégegyszer (ergó csalni) akkor simán archívba is dinamikusan változik a jelenlegi eredmény is!

II Rocky II
hm.kéne betenni egy szkriptet vagy vmit hogy az eredményt is meglehessen nézni nem? mert igy nemjo.sszavazok a suliba,aztán hazajövök és itt is kell hogy lássam -.- 😄

24 - Exile -Nov.23

LordAdam911
lol
nyomtass nekem párat =)
Benny04
😄

caseih9400
nem -.-

khm...khm...