"Maga a szavazás teljesen szabályos, a leadott szavazatok jó helyre kerültek, csak a narancs kiemelés mutat fals eredményt. Amikor szavaz valaki, akkor sütiben tárolom, hogy hanyadik opcióra szavazott. Ha a sorrend változik, akkor fals eredménye lesz, mert a kliens gépén le van tárolva, hogy ő az ötödik lehetőségre szavazott, DE időközben az 5. helyen álló opció át lett cserélve másra. Csak a kiemelés rossz, a szavazatok eredménye teljesen szabályos, tehát a hiba nem befolyásolja az eredményt. Majd kitalálok rá valamit még ma, egyelőre másra kell figyelnem..."
... és most egy kis kiegészítés:
Azért futottam ilyen idióta hibába, mert az admin oldalon Javascripttel beraktam pár extra funkciót. Többek között ilyen a lehetőségek átrendezése. Régen ez még nem volt meg, ezért nem is számoltam ilyen hibalehetőséggel. Most, hogy látom erre is gondolnom kell ... teljesen más utat választottam. A megoldás visszafelé kompatibilis, tehát a régi szavazásoknál is mutatni fogja a kiemelést, DE az új szavazásoknál már az új módszer lesz haasználva. Tehát mindkettő működik egymás mellett. Ennél a szavazásnál még megmarad a fals kiemelés, az új szavazásnál leadott voksok viszont már dinamikusak lesznek, tehát ha később varriálva lesznek a lehetőségek akkor is azt fogja kiemeléni, amelyre ténylegesen szavaztatok.