• Renegade
    Ha jól tudom, akkor végig aszfaltozva kell lennie, hogy "rendes" út legyen. A magán/közszolgalmi utakra meg amúgy sem vonatkoznak a szabályok (értsd: ha van neked ilyened, akkor azon csapathatod végtelen sebességgel picsa részegen, amíg ezzel nem veszélyeztetsz másokat).

amúgy ez a két méteren leaszfaltozott dolog nem akkora genyóság, ha te jössz a "rendes" úton, a szopó akkor van, amikor azt hiszed, hogy nem alárendelt úton vagy, mert hát a kereszteződés környékén van beton. :)

ami szerintem nagyon para: nem főút, de védett út ( busz miatt pl), de egy jó képességű ellopta a macisajtot egy jobb oldali utcában. GG

a másik meg a szokásjog/megszokás: nálunk falun a madaras tescoban piszok nagy betűs táblákkal van kiírva, hogy tartsa be mindenki a KRESZ-t ÉS a jobbkezet, igen ám, csak sok áruháznál, a parkoló rész az macisajtos, nos nálunk nem, szóval gyakorlatilag (elméletileg nem annyira) elsőbbsége van annak, aki jobbról kanyarodna ki a parkolóból...egy kezemen meg tudnám számolni azokat, akik ezt képesek voltak értelmezni (nekem talán 1, azaz egy ember adta meg a jobbkezet), nem is értem, hogy miért nincsen tele a parkoló biztosításhiénákkal. o0