Írtam a dátumot, visszalapozhatsz, ha valóban érdekel :) 124700-as hozzászólások környéke.
(és továbbra se vádoltalak semmivel, nem azt írtam, hogy konkrétan neked bármennyire éles véleményed volt, vagy hogy a lenti módon, vagy bármilyen minősíthetetlen módon fogalmaztál volna, csupán azt, hogy részt vettél egy hasonló témában felmerült beszélgetésben)
És azt se írtam, hogy ne legyen ilyenről szó, hanem azt, hogy az ilyen, valamelyest érzékeny beszélgetések sokszor arra futnak ki, hogy kinek-kinek megvan a meggyőződése, és aki azzal nem ért egyet, azt személyében kezdi támadni. Épp ezért többen, akik tudják, hogy ez lenne a vége, már bele se kezdenek egy vélemény kifejtésébe, mert úgy érzik, hogy kár bele.
Nem fúj a szél sehonnan, hacsak onnan nem, hogy a vagdalkozást és a személyeskedést (meg a passzív-agresszív mondatszerkesztést - ami sajnos gyakran előfordul a fórumon - nem tőled konkrétan, de bizonyára te is találkoztál már ilyennel) nem tartom értelmes beszélgetésnek, és az elmúlt közel 20 évben nagyjából már kitapasztalhattuk, hogy melyek azok a témák, amiknél ez könnyen és hamar előfordul. Többek között ezért lettek törölve / tiltva a politikai, és az aktuál-híres témák is.
Mert túl sokan fogalmaztak indulatból, és azonnal haraptak, ha valaki másképp merészelt gondolni valamit. Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.01.25. 10:02:54