• molnibalage83
    Átlag alattira szavaztam, de csak PC-t nyúzom, de még úgyis ez jött ki, hogy jóindulatú voltam. Ha meg a híreket és botrányokat is nézem, akkor 2015-höz nézve valahol a tűrhetetlen és borzalmas eredményt kapom.

Gondolatébresztőnek.
    2015-ben két olyan játék jelent meg, ami mai napig etalon nálam, a Life Is Strange és a Witcher III. Azóta nem is vette emlékeim szerint frissen megjelent játékot a Rise of The Tomb raider óta és attól sem estem hanyatt finoman szólva.

2018-ban a Frostpunk és Vampyr volt kiszemelve, de az elsőről amit hallottam, az alapján inkább skippeltem, pedig imádtam a This War of Mine-t. A Vampyr-t nem vettem meg, időhiány miatt majd akkor, ha már úgyis óccó lesz.

Több éves játékokból vettem sale-n, de oda jutottunk, hogy kb. alig van PC-s cím, amire ná rándítanám meg a vállam, hogy "whatever"...
    PS4 konzolon ellenben azért több játék is érdekelne, de úgysincs rá időm és egyelőre csak ezért vesz a tököm PS4-et.

2015 óta a földbeállt a játékipar színvonala generálisan, a PS4 húzónevekre mondom azt, hogy "OK vagy jó" és néhány indie alkotásra, de azok nem váltják meg a világot.