• Zephyr Retiring
    Az utolsó előtti opció érvényes rám. Valahol az SG-n is ecseteltem még aznap az eseményt.
    Röviden: önhibámon kívül átrepültem a bicajkormányom felett, felhorzsolódott a bal vállam és a fejem egy része, valamint egy pici csontszilánk levált valahol a jobb hüvelykujjam tövénél. Bár nem volt nagy baleset, baromira fájt és sokáig..

Nagyobb balesetek a közelemben (de nem voltam egyiknek sem szemtanúja): Mezőkovácsházáról jöttünk hazafelé, egy útkereszteződésnél fejre állt fehér autó, pár méterre egy másik a kukoricásban. Épp csak lekéshettük, mert a kukoricásban landolt autó sofőrje pólóban szaladt valahová messze a balesettől. Gondolom megijedt vagy ilyesmi..

Másik eset: egy egykori kollégám seggrészegen, bedrogozva jogsi nélkül balesetet szenvedett az egyik belvárosi felüljárónál. Az utasa életét vesztette. Nem túl régi eset.

Harmadik eset: öcsém egyik legjobb kollégája és mocis barátja szabályosan haladt egy jól be nem látható útkereszteződés felé a főúton. A traktoros jobbról, túl gyorsan érkezett és kanyarodott rá szabálytalanul elsőbbséget nem megadva a főútra. Öcskös haverját pont telibe trafálta. Sport moci totálkáros lett, srácot mentőhelikopter hozta be a helyi kórházba. Több helyen eltört mindkét lába, egyik keze és könnyebben megsérült a gerince is. Szerintem kész csoda, hogy túlélte. Lehet tippelni mi volt az első dolga, amint nemrég felépült...
    Viberen kaptam a friss fotókat az új mocijáról, amint épp kipróbálja mielőtt megvette...