Renegade#125252
ha én egy okos-gonosz paraszt vagyok a középkorban és szemet vetek a Marcsi tehenére, akkor ez elegendő, már megy is a máglyára
ha én egy okos-gonosz szálasista vagyok 44-ben és kell a szomszéd ezüst készlete, akkor elég csak azt mondanom, hogy zsidókat rejtegettek
ha én egy okos-gonosz rákosi fan vagyok és szemet vetek Pista beosztására, akkor elég csak azt mondanom, hogy a Szabad Európát hallgatta éjjel nappal.
ha egy modern kis okos-ribanc vagyok akkor meg az aktuális trend, most a #metoo
minden rendszerben utat tud magának találni a dzsuva
a producerek meg a színészek azért kapták meg a magukét, mert mindenki tudott róla az adott közegben, pont ugyanaz a séma mint a doppingbotrányok. Itt nem csak azok az undorítóak akik elkövetik az adott bűntényt, hanem akik idáig sunnyogtak, most meg úgy tesznek, hogy jaj-jaj, de gonosz én nem is tudtam (vad szempilla rebezsgetés közben).
Összefoglalva: az én félelmem az, hogy egy olyan ember is ki tud állni most, hogy metoo, aki mondjuk felajánlotta Harvey Weinstein-nek, hogy leszopja egy szerepért, hiszen ebben az őrületben nem mondhatja azt a producer, hogy basszameg, ezt ő akarta. És egy ilyen feltörekvő színésznővel is meg fog egyezni peren kívül.