• gebali
    Nem érted a hasonlatot. Azt mondom csak, hogy amíg nincs saját referenciapontod, addig úgy húzok le neked bármilyen filmet ahogy akarok, mert el fogod hinni minden szavát annak, amit mondok, nem tudod azt mondani, hogy de várj, ez nem így volt, vagy ezt meg ezt nem vetted észre. Vonatkoztass el a Ponyvaregénytől, ez mindenre igaz, halászlé, Bohemian Rapsody, Roger Waters The Wall Live, SF49 vs New England Patriots meccs, Alien 3, stb. Ha csak én tapasztaltam meg akkor úgy hülyítelek be ahogy akarlak.

A videó készítője valószínűleg teljesen elengedte a füle mellett, hogy ez a rész nem a cselekményről szól hanem a karakterekről. Aki eltagadja, hogy mennyit fejlődtek a kezdőfőcímtől a creditsig a karakterek, az vagy nem értette meg, vagy hülye (bocsi). Nem tudom, a videóban hogy van előadva a vége, de egészen biztos, hogy egészen más átéve és leírva. De ez a legtöbb sztorira igaz: leírva, esetleg szarkasztikusan előadva minden történet röhejes vagy béna, de pont ezért nem anekdotáról beszélgetünk hanem egy filmről.

De oké, nem akarod megnézni, a te dolgod, majd letorrentezed ha kijön, de kérlek addig ne hangoztasd mások véleményét úgy, mint meggyőződést.