Talán rosszul fogalmaztam..
Nem a bizalom hiánya miatt nem foglalkozom banki ügyekkel. Szimplán csak jobban szeretem a realitást a virtualizációtól. Magyarul szívesebben intézek bármit személyesen amit csak lehet, mint hogy a neten intézzem.
Meg ne sértsek senkit (mert nem áll szándékomban) de szerintem a neten intézni bármit is csupán lustaság. Kényelem. Sorban állni bárhol is, a legtöbb embernek macera és idegeskedés. Mindenki csak rohan, sokan azt sem tudják hová és minek.
Én ráérek ilyesmikre. Nem vagyok az a rohangálós típus. De azért régimódi sem lehetek túlzottan, mert ügyfélkapum már a kezdetek óta van (még az apehnél elintézték nekem) az adóbevallásom is automata (tehát azt is az apeh intézte) és csak ellenőriznem kellett az ügyfélkapun keresztül, hogy nekem is megfelel e úgy, ahogy kitöltötték helyettem :D
A banki pénzügyeimbe inkább bele sem folynék, mert akkor többé már nem csak sznob, de burzsuj is lennék :D
Legyen elég annyi, hogy néha elég csak karba tenni a kezeimet, bólintani egyet, és máris pozitív irányba emelkednek a bankszámláim :D
Na persze nem a karba tett kéz miatt, de arra is volt már példa...