• Zephyr Retiring
    Nos bár nem világos, hogy mitől is lenne sznob, aki kerüli a közösségi hálózat egyik (ha nem) a legnagyobb oldalát, de ha ez megnyugtat, legyen neked :)
    Nem hiszek semmit, és meg sem fordult sosem a fejemben, hogy a velem kapcsolatos bármilyen adatokra bárkinek is szüksége lenne. Azért (bár szerintem ez annyira nem fontos) az IP címem változó. Legutóbb például tegnap,egy Horvátországi IP alapján azonosított be egy oldal :D
    Holott sosem titkoltam a neten, hkgy orosházi kulikundás betyár vagyok. Szóval véletlenül se sznob :P
    Egyébként nincs ilyen komoly oka a távolmaradásomnak a FB-ról.
    Szimplán csak úgy gondolom, töltök én éppen elég időt az SG-n. Jó benézni néhanap, hátha hall valami érdekeset az emberfia.
    Visszatérve a privát szférára a neten (ha létezik egyáltalán még ilyesmi) tőlem az követ és figyel, aki akar. Azt pontletojom. Egyedül a pénzügyi helyzetem titkos, és ha csak egy hekker egy nap be nem lép a bináris algoritmusokkal védett banki hálózatomba, akkor majd vakarhatom a buksimat, hogy kiokoskodjak valami biztonságosabb helyet a vagyonkámnak, de addig azért nyugodtan alszom.
    Bankszámlaszámokat például egyszer sem adtam meg a neten sehol sem, és ha feltétlenül ragaszkodott hozzá valami oldal, akkor én is feltétlenül ragaszkodtam hozzá, hogy az az út soha többé ne érdekeljen.
    Elsősorban a személyes kontaktokat részesítem előnyben. Inkább sorbanállok egy sárga csekkel is a postán, mint hogy egyszer is átutaltassak.
    Van még nyitott kérdés, vagy továbbléphetünk? :)