ToxiMaxi#124731
Nálunk ha ügyességről vagy fizikumról van szó mindenben én vagyok a jobb. Kézügyességem, érdeklődési köröm miatt is. Pénzügyi végzettségű az asszony, ezért ezen a területen ő a jobb.
"egyénként bírálj el egyes embereket, ne aszerint, hogy mi van a lába között." Nem én bolygatom a kialakult rendszert, hanem azok (többnyire nők), akik valami miatt változást akarnak. Erre jegyzem meg én, hogy ok, majd ha megcsinálják azt, amit én, majd akkor beszélhetünk róla.
"És ha szerinted utópia valami, és te nem úgy tapasztalsz valamit, akkor máris el kell fordulni tőle? Vagy meg kellene próbálni tenni érte, hogy a gyerekeidnek vagy unokáidnak már talán ne legyen az?"
Ugyan már. Magyarországon, ahol a képviseletek, szakszervezetek a béka segge alatt vannak. Itt legyen változás? Persze felszólalok kirúgnak, milyen jó lesz már. Igen marad a tűrés, amíg az a bizonyos kritikus tömeg összegyűlik de erre még várni kell. Egyénileg nem fog senki kiállni. Persze billentyűzetet lehet koptatni erre de addig, amíg az magyar ember csak ennyit tesz, semmi sem fog változni. Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.07.22. 08:34:22