ToxiMaxi#124728
"És igen, az asszony glettel és veri a csempét, ha épp ő alkalmasabb rá kettőtök közül"
Elég nagy probléma lenne, ha fizikálisan az asszony lenne alkalmasabb a véséshez. Persze biztos van ilyen is... de én az asszony kezébe nem adnék ütvefúrót, persze kisebb dolgokba segíthet de az igazán fizikális dolgot majd én elvégzem. Mert ez a dolgom itthon. Neki meg a főzés, takarítás, mosás. Persze mindenben segítek, ha megkér de azt, hogy mivel glettelek én választom ki, ő meg a szoba színét és szerintem ez így van rendben.
"És a munkahelyen is - ha nem előítéletek alapján mennének a dolgok - azok "cipelnek", akik fizikailag alkalmasak rá, nem azok, akiknek 1-el kezdődik a személyi számuk."
Fizikailag minden munkahelyen a férfiak lesznek alkalmasabbak. Ezért van az, hogy mindig mi fogunk cipekedni- ugyanazért a fizetésért!
Ha meg alkalmasságról beszélünk, akkor meg pláne nincs helye a nagy feminista mozgalomnak. Van amire a nők kevésbé alkalmasak. Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.07.22. 08:15:26