-
Renegade #124716 Na szerintem:
először is, rohadt fáradt vagyok, szóval nem lesz összeszedett, de ha okosabb vagy mint egy pitypang, akkor visszakérdezel nem támadsz.
Kezdjük az elején, a XIX. század elején beindult valami nagyon klassz dolog, hihetetlenül lassan reagált rá a társadalom, emlékezzetek csak a hatvanas évek reklámjaira, aztán eljutottunk odáig, hogy mindenki egyenlő aki elfogadja a társadalom szabályait. Itt azért már lyukra lehet futni, mert más szabályok vannak Szaud Arábiában és más szabályok Európában. De legyünk önzőek, a mai felvilágosult Európa legyen a mérvadó.
LMBT/Gender szak: klassz, legyen támogassuk, vitázzunk róla, sőt, verjük végig az egészségügyön, hogy azok az emberek akik rossz testbe születnek, kapják meg a legmagasabb adható állami támogatást a nem változtató műtétjükre, ami adható. Melegházasság? Hát, hogy a viharba ne, szeretik egymást, miért ne? Ugyanazok a jogok nekik is mint másoknak. Itt nyilván megint kell a vita a párbeszéd, mert idő lesz amíg mindenki megszokja, hogy előttem a sorba nem csak a szerelmes heteró párocskák csókolózhatnak, hanem a melegek is. Lesz ebből gond? Persze, de bízunk a legjobbakba. Engem borzasztóan fog feszélyezni, de ennyi, nem fogok csúnyán nézni, nem fogok beszólni, viszont alanyi jogon zavarhat, de ettől nem vagyok homofób.
Londoni metró: London Polgármestere (állami szerv) úgy döntött, hogy ezen transzneműk bizony hiperérzékenyek (a lakosság 0,001%) ezért az ő kedvükért szakítunk azzal, hogy engem férfiként a barátnőmet pedig nőként köszöntsük. Éééés ez itt már probléma. A férfitestbe született 6 éves kislány csillámpóni vagyok az nem egy nem, hanem mentális elváltozás, nekik államilag támogatott pszichológust javasolnék, abban az esetben, ha ő ezt végig akarja verni a rendszeren, tehát nem hölgyeim és uram, hanem kedves önök és csillámpónik, üdvözöljük önöket a metrón.
Ez itt már kontra produktív.
Reklámok: természetesen változtassunk rajta, nem esik le a férfi kezéről az aranygyűrű, ha kiveszi a részét a házimunkából, mega cool. Kisfiú tudós, kislány balerina ban, meeeeeh, ha mindkettő tudosnak lesz ábrázolva, akkor az lesz a baj, mert túlzott társadalmi elvárások! Ha ez bekövetkezik (remélem nem), akkor megint csak GG lényeg, hogy lehessen picsogni, de meglátjuk, adjunk neki egy esélyt!
Domináns férfi, "gyenge" nő nem szerepelhet egyáltalán: a kurva anyátok, éljen a fehér meg a fekete, szóval ha a barátnőm klasszikus értelembe vett nő (húzd ki nekem a széket drágám, simi-simi, olyan jó hogy ilyen nagy és erős vagy típusú nő) én meg a hős lovag, akkor a ban miatt bizony ez a típusú pár ki van rekesztve, sérültek a jogaim, és én ettől esélyes, hogy white power náci leszek :)
Szóval legyen mindenféle, nem ez lenne a diverzitás?
Egészségügy: hol ér véget a szülő joga és hol kezdődik az államé?
Vicces téma ez is, pláne, most, hogy menő vegán fényevőként, anti-vakcinát óbégatni (yep, ez is a túltolt liberalizmus vadhatása), ne feledjétek, az orvos ellenség, mert ő mondja meg a nememet. Szerencsére itt azért vannak jó irányok (vakcina, elvesszük a gyereket , ha hülye vagy), meg vannak elbaszott irányok: kuruzslás, homeopátia támogatott (lásd Svájc), nem kell beírni a nemet a TB könyvbe (Canada).
Testcsonkítás: alanyi jogon megy most (szerintem nem fog változni), ha akarod kiveteted a bordáidat, ha akarod hegyes fülű, szilikonszarvú lehetsz, a technika fejlődik, kívánok Molninak egy cicafülű, nyuszifarkú férfitestben élő furryt közvetlen munkatársnak. :) Ez legális lesz, reméljük az nem, hogy én meggyőzöm a nejemet, hogy menjen és "szabad akaratából" vágassa le a szeméremajkait.
Itt még nagyon észnél kell lenni szerintem.
liberálisok vs konzervatívok: örök "harc", már csak azért is mert fiatalon inkább liberális vagy, öregként meg általában konzervatív.
Sajnos ez Magyarországon nehezen bemutatható, mert az Origó eladta magát, szerintem egy egyszerű cikk kapcsán (lemondott a Francia hadügyminiszter), túlságosan nagy a különbség egy Origó és egy 444 között, holott itt nem sérült az újságírói etikett: a hír szent a vélemény szabad. Viszont, a 444 is elbaszta, lásd Trump Svédországos beszédének kifigurázása, de amikor borult a bili és egy Svéd miniszter kitálalt, hogy bizony kozmetikázták a nemi erőszak számokat és elkövetők bőrszínét, akkor ezt "elfelejtették" leközölni.
Svédország most amúgy is teszt ország, ahonnan kibaszott visszás hírek jönnek, ott van egyszer a rendőrség részéről a rohadtul túltolt áldozat hibáztatás (istenem, hogy picsogtak a libsik amikor nálunk volt egy ilyen kampány). Jelenleg harc megy azért, hogy a muzulmánok ne tudják ráerőltetni a társadalomra a saját hülyeségeiket (pl fiuk lányok külön osztály, más ajtón szálljanak fel az iskolabuszra, ilyesmi). Meglátjuk mi lesz, a sok dezinformáció miatt kurvára nem tudjuk mi van ott, hiszen minden migráns vagy Soros vagy Putyin bábja, a magyar sajtó meg valahogy nem találja a helyét.
ja még valami:
anorexia vs dagik: mindkettő egészségtelen egyik se legyen megengedett a reklámokban,mi most az irány? Anorexia ban, dagik welcome, GG
Összefoglalva:
vannak nagyon jó dolgok, de én személy szerint úgy érzem, hogy ha picit is, de jelenleg az az irány, hogy én nem lehetek büszke fehér férfi, aki rajongani akar a barátnőjéért, annak ellenére, hogy támogatom azokat, akik szerint én csak egy himsoviniszta náci vagyok.
nem tetszik, hogy lehet, hogy 5 év múlva a szállodában nem uramnak fognak szólítani, nem tetszik, hogy egy férfi elindulhat női versenyeken és letarolhatja a mezőnyt, nem tetszik az sem, hogy egy 35 éves férfi 6 évesekkel edzhet együtt mert ő úgy döntött, hogy csak 6 éves és ez milyen szupcsi, nem tetszik, hogy az attention hoe magát 27. nemmel aposztrofálja és engem alsóbbrendűnek gondol.
És kurvára nem tetszik, hogy, ha mondjuk Molni (és aggasztóan sok hasonló) első a néven, polihisztorok császára, a világ minden tudásának birtokosa képtelen elfogadni azt, hogy egy társadalmilag, jelenleg érzékeny témában máshogy gondolkodik az maga az ördög, holott pont ugyanazon elv mentén érvel mint a legbigottabb ortodox, fafejű redneck vagy éppen a visongó libsi.
Érthető volt?
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.07.21. 09:49:52