A 7. részt szimplán azt kúrta el, hogy 300 millió USD-bül basztak újítani és egy teves fostaliga remake lett. A Rouge One meg minden idők egyik legjobb SW filmje, pedig én nem vagyok egyáltalán SW rajongó. A 7. rész után a mozi padlójára köptem volna legszívesebben...
A gay rész 2:40-nél faszság. Szimplán egy létező tradíciót ültettek át. A fegyveres erőknél egymás holmiajinak átadása és hordása a bajtársiasság és befogadás jele. Mivel a fegyveres erők férfiakból álltak régen szinte kizárólag... Eh...
Aztán a 7. rész nem amiatt volt szar, mert a főszereplő nő volt. Ha pasi lett volna helyette, akkor is szar, ehhez semmi köze a főszereplő neménet. A forgatókönyv és az egész történet szimplán ótvarszar...
Ezen felül nem sok Shakespeare-t olvastam, de az SW-t hozzá mérni picit vicces. Lehet, hogy populáris, de filmművészeti és készítési szempontból sok helyen tragikum.. Még a 4-6 is, nemhogy az 1-3-mal kiegészítve és főleg a 7. résszel.
Mondom, te pontosan indenben a pinát látod csávó vagy a viccből... Nagyon be vagy szűkülve...