Én meg azon agyaltam, hogy e "algoritmus" ami a döntéseket hozza, mennyire lesz védett, azaz egy hozzáértő átfirkálja és
Pl: adott szituációban a "sofőrt" védi az autó(van az a pénz), mondjuk a Piros7-es ép száguld és kap egy defektet, pont elém vágódna be, az autóm szenzorai érzékelik, a tömött buszmegállóban az embereket, a busz irányát és sebességét, és az enyémet is, ebből már kiszámolta, hogy itt csatt lesz, hacsak be nem száguld a buszmegállóba engem védve, és eközben pár várakozót meg átsegít a mennyei megállóba.
Alap programozása szerint a kisebbik rosszt választaná, azaz engem hagyna ott koloncnak, hogy a Piros7-es hagy marcangolja szét a habtestemet .
A másik, hogy mennyire lesznek levédve szabotázs ellen azaz amikor, veled vagy neked okoznak balesetet, az öreg Win95-el nyomulsz majd egyszer csak minden előzmény nélkül a járdán állsz valakinek a nyakán, majd később kiderítik, hogy a Win95-öt felnyomta valaki és kivasaltatta veled a Pistikét, vegyél Win10-et mert az biztonságosabb.