Évente 3-4. Legfelebb. Volt már néha 5, de olyan is, hogy 2 évig egy filmet sem néztem meg.
Az én szememben sajnos a mozi az idő igen kevéssé effektív eltöltésének módja..
A látványfilmek jellemzően nem érdekelnek, a történet alapú filmet megénzni moziban meg semmi pluszt nem ad. Akkor meg minek?
Mozizáshozt el kell menni a moziba, ami még bringával is minimum 20 perc a moziteremig a jegy átvétellel, majd megnézni a ~15-20 perc agyzsibbasztóan primitív és szar reklámokat és a coming soon-t. Ha premierhez közel akarom megnézni a filmet, akkor még foglalni kell helyet, és 20-30 perccel előtte ott kell lenni. Egy 2 órás film megnézése kb. 4 órás mutatvány. Rohadt drágán. Egyszer.
Ha ennyiért full HD-ben elérhető lenne akkor a mozijegy áráért otthon akkor nézném meg, amikor nekem tetszik és nem amikor a mozi adja. Sokszor vagy túl korán vagy túl későn. Otthon ráadásul nem pofáznak bele a filmbe, nem telefonálnak, nem csámcsognak a pofádba, vissza tudom tekerni, meg tudom állítani a filmet.
A 3D sem érdekel, mert mesterkélt, szar, semmit nem ad hozzá, a fényerőt meg szétcseszi.
A mozi az én szememben egy kihalásra ítélt dolog. Ha holnap bezárna az összes mozi és ez lenne helyette egyetlen könnyet sem ejtenék érte. A digitális korszakban a mozi léte kb. annyira érthetetlen, mintha ma postagalambot vagy távírót használnák kommunikációra. Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.02.24. 16:11:32