• Nirz
    Jah inkább a meki a burgernél vhogy minden égetett és füstölt izű, azt hittem elsőnek hogy csak én vagyok finnyás de az ismerösök 75% aki volt hasonlóan nyiltakozott, szóval ott tényleg vmit nagyon szarul csinálnak vagy a termékük 90% szar és van egy ehető burgerjük.

Az alább említett green cola meg egy változata a null kalóriás kóláknak annyi a különbség hogy sztiviával van édesítve, aszpartám helyett vagy egyéb rosszabb minőségű édesítők helyett.
    Bár részemről aszpartámot kedvelem a legjobban, a legjobb cukor helyetesítő. A sztivia nekem hányásizű kissé.

@fbn
    Az alább írta vki hogy csak az aluminium dobozos pepsi a jó, ami a hagyományos müanyag doboz kiszerlésben van az szar. Azt hiszem ez is alátámasztja az elméletet hogy a pepsi azért nyert a kóstoló teszteken mert általában az édesebb a nyerő ilyen teszteken de nagyobb mennyiségben már kijönnek az izek.
    Szóval igen hogy lehet az hogy kicsiben izlik az embereknek, de már nagyobb kiszerlésben szar? Nem hiszem hogy más lenne az összetétel és valóban ez a tény elgondolkoztató mert én is hasonlóképp éreztem, hogy mi a francért egész iható a pepsi kicsben 0,33 ban de 2,5l nél már a második pohár szarul esik, még coca zeronál simmán lemegy 3 is ....