127612
  • molnibalage83
    Üres gyomorra pálinka? A legnagyobb kegyetlenség amit csak elkövethetsz a vendéggel. Én is egy ilyen welocme fél felesltől lettem rosszul...
  • molnibalage83
    Hát igen, a legtöbb pálinkának már a szaga is brozasztó...
    Nekem eddig akét pálinka, ami ízlett. Az első paprikapálinka volt mág 2003-ban, Pénzesgyőrben ittam. A másikat egy esküvő előtt, egy csajszi hozott csersznye vagy mittomén milyet, de nem átlátszó volt, hanem inkább málanszörp színe volt és édeskés volt. Abból még kértem is. Lágy volt és kicsit talán édes.

A "hagyományos" HP az én szememben egy okádék ital. Kb. arra jó, hogy teljszínnel és fűszerekkel "krémlikőrt" csináljon az ember belőle. Semmi másra. Pálinkától lettem már úgy rosszul 3-4 órára, minta tökön rúgtak volna...
  • Jeffjohnson
    Kerti főzőcskén tökéletes welcome drink 1 feles és kb. ennyi, amit inni szoktam belőle.
  • Freeda Krueger
    Én például nem iszom meg,a szaga (Illata) is elriaszt.
  • Pluskast
    Vagy mondjuk egy olyan, hogy nem iszom pálinkát. Én pl jó ha egy évben kétszer iszom egy kupica páleszt.
  • Freeda Krueger
    "Nem tudok ilyenről" válaszlehetőség is jó lenne talán.
  • molnibalage83
    Van -e olyan általános vagy középiskolás volt osztálytársad vagy évfolyamtársad aki már nem él?
    - Nincs.
    - Igen, legalább egyről tudok.
    - Igen, kettő is.
    - Igen, kettőnél több.

Mennyi idős vagy?
    18-30
    31-41
    >41
  • Fbn Lx
    sosem értettem, hogy hogyan lehetséges, hogy vannak akik szeretik a pálinkát. Mármint mint a bebaszás eszköze természetesen hatékony, tehát ebből a szempontból jó a pálinka, és "szerethető", ha valaki ezzel szeret lerészegedni. De maga íz \ zamat és az ivás élményére szörnyű, ezt inkább a bebaszás érdekében megtett áldozatnak mondanám.
  • chhaya #124158
    Sem a házit, sem a többit. Nem szeretem az alkohol ízét. :|
  • kamionosjoe
    Persze, írhatod ide is, vagy privátban ahogy jobbnak látod.
  • molnibalage83
    Inkább nem. Az valami magyar szokás, hogy mindenki fúdebüszke a pálinkájára... Ami legtöbbször borzalmasan szar. Életem során kb. 3 olyan pálinkát ittam, amire azt mondatm, hogy "jó". Nem is iszok már...

Más. A jövő heti kérdésre lehet ajánlást tenni?
  • kamionosjoe

Következő: Megiszod a házipálinkát?
  • Pluskast
    Igen, maradjon.
  • kamionosjoe
    De azért hajrá magyarok este 9-töl. ;-)
  • Freeda Krueger
    Igen
  • molnibalage83
    Kb.
  • Fbn Lx
    itt is az történne, mint a briteknél. A sok szottyadtheréjű utolsó erejével még beleverné a faszát a világba a koporsó széléről.
    Csak valószínűleg még rosszabbak lennének az arányok.
  • Lacee86
    Akármennyire is köpködi sok ember az Uniót, ha kilépnénk, az maga lenne a gazdasági katasztrófa Magyarországra nézve...
  • molnibalage83
    Maradjon és népszavazást tartani erről láthatólag rossz ötlet. A sok balfasz leszavazza azt, aki képben van.
  • Jeffjohnson
    Nem igazán látok amellett érveket, hogy miért kellene kilépnünk. Britek is csúnyán rá fognak fázni.
  • kamionosjoe

Következő: Maradjon Magyarország továbbra is az Európai Unió tagja?
  • kamionosjoe
    Amúgy mikor fiatalabb voltam én is kipróbáltam, de ma már nem élnék vele, elég nekem az alkohol is.
  • Lacee86
    Oksa, az is érdekes.
  • kamionosjoe
    Focis az most volt, szerintem jobb lesz inkább a brexites téma, holnap reggel megcsinálom.
  • Fbn Lx
    legyen valami brexit kexit kérdés
  • Fbn Lx
    sosem fordult elő, hogy toltam volna egy ideig, de a jelenleginél is motiválatlanabbá tett volna, és nem is élveztem volna annyira, így abbahagytam volna egy idő után valószínűleg. Az lenne a véleményem, hogy nem mérhető egy részegséghez, és többet vártam volna tőle, ha tudnám, hogy milyen.
  • Zoli007
    Párszor. Egyetemen, de attól nem volt semmi sem, meg aztán később unokatesómmal toltunk vízipipával, az ütött rendesen, meg a maradékot később egyedül eltoltam. Ennek már sok éve, kipróbálnám újra, berúgni nem szeretek.
  • Lacee86
    Valami új kérdés? Pl. valami focis, ha már EB. Én pl. felvetném, h vajon ki mit gondol arról, hogy ennek a jó szereplésnek -mert akármi is lesz a belgák ellen, ez már az- lesz-e közvetlen pozitív hatása a VB-re való kijutás esélyeire.
  • Calver
    ismerkedés megvolt, csendes introvert leszek tőle, nagyon nem az én drogom.
  • Systore #124137
    egyszer haver hozott át. egyik pillanatban semmi, másikban röhögtünk mindenen. nem rossz igazából. 8/10 kipróbálnám mégegyszer
  • Jeffjohnson
  • molnibalage83
    Hamut szórok a fejemre, a srácok megtanultak csapatként focizni. Ezt a szintet kellene tartani.
  • Pluskast
    Nem, és nem is akarom.
  • Freeda Krueger
    Egyszer...Jobban bejött a zene és a csokoládé íze...
  • molnibalage83
    Igen, egyszer, egy szilveszerkor úgy 13-14 éve.Semmit sem éreztem, sanszosan mivel elég tintás voltam már.
  • kamionosjoe

Következő:
    Próbáltad már a marihuánát?
  • ReszegKoldus
    Nyilván nem rajtuk múlik, hogy bevezetik-e, azok csak a véleményüket mondják el róla.
  • Jeffjohnson
    Amennyire én tudom az IFAB márciusban zöld utat adott a videóbírónak, illetve annak kifejlesztésének de akkor ezek szerint a "tévében ülő "szakértők" " miatt ezt vissza is vonták...ja nem
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.06.15. 17:40:01
  • ReszegKoldus
    Főleg úgy nehezebb, hogy ha a vezetők, edzők, játékosok, stb évtizedek óta inkompetensek és a tévében ülő "szakértők" is nagyjából csak arra "jók", hogy elmondják, hogy nem szabad bevezetni a videóbírót, mert így legalább másnap is lehet beszélni a meccsről a kétes ítéletek miatt... :D
    Érdemes meghallgatni A kommentátort a meccs utolsó perceiben és ugye ez se mostanában volt (és utána még mennyi hasonló meccsen lehetett volna hasonlókat elmondani).
  • Renegade
    ez ennél komplexebb szerintem, félre ne érts, ha lenne egy nagy népszavazás a stadionok szükségességéről, én is nemmel szavaznék, viszont abba se lehet belekötni, hogy úgy döntenek ott fenn, hogy ez egy hosszútávú befektetés, és szerintük ez majd profitot fog termelni.