• mrzed001
    A női vezető messziről kiszúrható: nem kér ... és nem is köszön meg semmit se. Mer neki az jár ... Kötsög.
    Amúgy a tutyimutyik, tökölősök bosszantanak. Azért van ott az a 70-es tábla, hogy menjen 70-el. Nem azért, hogy 40-el döcögjön.
    Autópályán 110-el belső sávba, mert neki a jogsija B ... mint Belső sáv. Aztán hiába pislog, majd indexel neki az ember, akkor is marad, pedig külső üres. Na ekkor addig nyomom neki a dudát amíg el nem hordja a mocskos irháját előlem.
    Az agyatlanok, fix 70-esek: főút, 70, előzni forgalom miatt nem lehet. Lakott területen megy át út, ott is megy 70-el tovább. Majd lakott terület után utoléred, és még mindig 70-el megy.
    A vén f.szok: Már több kísérelt meg öngyilkosságot szabályosan 90-el haladó autóm elé figyelmetlenül kihajtva. Egyik trabis, másik buzukis, mindkettő öreg simlis sapkás tatter volt. Egyik mögött csikorgó padlófékkel épphogy le tudtam lassulni (kapott is 5 perc folyamatos dudát a marha, amíg mentem mögötte), másiknál esélyem sem volt erre, ezért az ő gyorsítósávjába jobbra kiugorva kerültem ki (szemből jöttek, én 90, ő 10 kmh, talán 10-20m-el előttem gurult ki).
    A kerékpáros, aki a főúton városon kívül a sáv közepén csalinkázik, mert az új szabályok szerint megteheti. Aztán csodálkozik, ha este egy autós elb.ssza annak rendje és módja szerint. De láttam már olyan köcsögöt is, aki városban is direkte a sáv közepén cangázott, mögötte meg tornyosult a sor, kocsi, busz, és nem ment volna le az út szélére hogy el tudjanak menni. Élvezte, hogy százakat szívathat.
    Az őrült száguldozók, akiknek nem elég a +10%. Indexet, istent és embert nem ismerve tolakodnak minél előbbre, igazi könyöklő bajnokok.
    Az erőszakosak, akik direkte elfogyó/kanyarodó sávban mennek előre, hogy aztán záróvonalon pofátlankodjanak be a sor elejére. Aztán ha véletlen toszol rájuk és nem engeded be, akkor meg hűűű de fel vannak háborodva, hogy hogy merészeled őket NEM beengedni. Azé B+ mert záróvonal, sávod arra tart, menj még egy kört.
    A libernyálast, aki bár főúton megy, minden kereszteződésnél maga elé enged 2-3 autót. Külön vicces, amikor csúcsidőben a Rákóczin teszi ezt, ezzel sikeresen elérve, hogy mögötte gigadugó alakuljon ki, és aki a (védett fő)úton van, az ne haladjon. Hát igen, kultúra kellene hozzá, hogy megértse, nem akkor kedves és előzékeny ha mindenhonnan azt az 1-1 várakozót beengedi maga elé a főútra, hanem ha a mögötte jövő 50 kocsi és a főút normálisan tud haladni.
    Szóval kb mindenkit rühellek aki nem az utakra való. Azokat pláne, akik ön és közveszélyesek, erőszakosak vagy antiszociálisak.