• mrzed001
    Életembe talán 3x voltam kocsmába, ebből egy igazi alföldi késdobáló volt (nevezhetnénk antropológiai kutatómunkának is :D ).
    És bevallom azóta sem jöttem rá, hogy az emberek mi a lófaxnak járnak kocsmába ? Tényleg, minek ??

Ha csak be akar piálni, olcsóbban megveszi előtte este szupermarketben, este leül és felhörpinti.
    Ha barátokkal akar piálni, akkor előző opció + áthívja őket (+TV, meccs, akármi).
    Ha csajozni, akkor csinál egy kisebb házibulit, előző opció + hívjatok ismerősöket is + zene
    És ha neki nincs üres kéró ahol lehetne, egyik havernak úgyis lesz valami (lakás, hobby, kert, ...)

Disco, az más. Régen nagyon barátságos hely volt, kvázi mindenki örült, hogy van és ott van. Aztán ez hirtelen megváltozott, és már a nagyarcosság lett az általános. Előtte ha valakit meglöktél, nem volt gond, mosoly, minden ok ... majd jött a pálfordulás, és új garnitúra, meg a mit lökdösöl paraszt kezdetű mondatok.

De se kocsmába, se DJ-be sem láttam sose verekedést. Mondjuk nem is voltam az elmúlt 15 évben.