• Jeffjohnson
    Én veled ellentétben nem kívánok a másiknak rosszat. Nem kell ahhoz odautaznom elhiszem, hogy ott szar a helyzet de nem értem miért kellene nekem egy ilyen tőlem távoli kultúra problémáit megoldanom.

Mindamellett vannak Uniós törvények (56-ban ilyen nem volt nem is létezett Unió ezért rossz példa amit felhozott más mert az egy teljesen más világ volt), hogy ahol elfogják őket az unión belül, ott kell menedékkérelmet beadni és nincs továbbutazás.Aztán persze, mivel kiderül, hogy nem is menekültek ezért elbírálás után mehetnek is haza. Ők a nagylóvés helyekre akarnak menni, ebből is látszik, hogy nem menekültek.
    Egyébként azt kellene csinálnunk mint a szerbeknek engedjük át őket sőt építsünk egy gyorsforgalmit a menekülteknek, hogy minél hamarabb elérjék ahova menni akarnak de akkor lenne csak nagy balhé az olyan országok részéről, akiktől mi fogjuk fel a szar egy részét.

Aki menekült státuszért akar folyamodni az továbbra is bejöhet hozzánk, a rendes belépési ponton, aki pedig illegálisan akar átkelni nálunk az majd szépen próbálkozik máshol. Más ország ránk tolhatja a menekülteket? Az nem rossz, amit a szerbek, görögök, stb. csinálnak csak mi, akiknek elege van abból, hogy például munkából hazamenet kerülgetnem kell a túlzsúfolt tábor miatt az utcán lézengő menekülteket?
    A menekültkérdés nem egy olyan dolog, amit 1 ország megtudna oldani és mivel nincs egységes összefogás ezen a téren ezért minden ország úgy oldja meg, ahogy tudja.

Egyébként tiltakoztok az Uniós tengeri flotta ellen is, ami szintén a menekülteket hivatott megállítani vagy csak ez a kerítés zavar?