• Jeffjohnson
    Abból a pénzből nem telt volna, se közbeszerzésen vásárolható hőkamerára, se annyi emberre, ami a teljes határszakaszt fel tudta volna ügyelni. Nem szeretem a fityiszt de épüljön csak a kerítés. Debreceni vagyok és nem olyan rég még attól a bevásárló központtól 100m-re kiabáltak Allah akbart és törtek-zúztak ezek a .........., ahová a családom jár bevásárolni.

A Szerb rendőrök meg asszisztálnak, mutatják az utat a magyar határ felé, pedig ott nincs háború. Legyen határ változtassák, meg a törvényt, hogy aki a kerítésen átlép az illegális határátlépő (ahogyan az régen is volt) és takarítsák vissza őket a picsába. Én nem félek, hogy ezek elveszik a munkámat, nem ez az indok de utazzanak csak szépen máshova. Hol is jönnek be Görögország? Az mióta háborús zóna? Ezek nem menekülnek semmi elő. Egyébként a normál belépőpontnál továbbra is bejöhetnek majd, de ők nem menedékért jönnek.
    Azt ugye tudjátok, hogy többe kerül nekünk egy menekült naponta mint, amennyit a minimálbérből élők keresek 1napi munkával?
    Liberalizmus azzzz persze egészen addig, amíg a ti portátokra nem szarnak. Naponta látom őket, bandákba verődve itt csöveznek. Csodálatos világ.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.27. 22:08:14