Mit fogadsz el hiteles forrásnak ?
Engem és a tapasztalataim nem. Elfogadom.
A beteget, akit a blikk felhozott, aki már nem kell hogy inzulinozza magát ?
Ugye nem gondolod, hogy a fogyástól "elmúlik" olyan kissé sem durva dolog, mint egy autoimmun betegség ?? Nem kellene ahhoz durva ... na micsoda ?
Ha megnézed amiket leírtam, pontos hatásmechanizmussal, akkor megérted, hogy a fogyással miért lett jobb a cukorbetegsége, azaz hogy fordította vissza a leépülést. Az 1-esből hogy sikerült 2-esre gyengítenie a cukorbetegségét.
Ha kéred, szívesen öntöm rád a gugli találatok tömkelegét az inzulint termelő sejtek kiégéséről magyar, angol és német nyelven.
Szerintem az 500-ik után már talán te is elfogadod, hogy ez van, nem lehet egyetlen hormon termelőt sem sokáig túlhajtani a szervezetben, mielőtt kiég és leáll a működése.
A génterápia alatt gondolom a mesterségesen tenyésztett inzulin termelőket érted.
Felteszem a buta kérdést, kérlek ne sértődj meg: Ha autoimmun válasz támadja meg a hasnyálmirigyben levőket, akkor ugyan miért ne támadná meg a lombikban tenyésztetteket ?? Lenne értelme tenyészteni, ha beültetést követően percek alatt rá is támadna az immunrendszer ?
Na ugye, hogy nem. Annyit érne, mint lyukas lábasba még egy kis vizet önteni.
Foglalkozna szerinted ilyennel bárki, aki józan épp elmével rendelkezik ? Na ugye, hogy nem.