-
ritkán,említsük meg pl.a "már le sem lehet írni kiket".borsod,ezzel sokat elmondtam.büdösek,koszosak,hangosak,kötekednek stb...nincs bajom azzal,ha valaki cigány (nemrég is leült mellém a négyes ülésre 3,tök normálisak voltak minden téren,meg is lepődtem),de azt az undorító alpári tajnigger köcsög életmódot ne folytassa,amit itt a 95 százalékuk.sajnos ez nem előítélet és nem is rasszizmus,hanem tapasztalat:2 éve jöttem haza békében a villamoson két leányzóval,erre belénk kötött két iq harcos példány,hogy mit bámuljuk őket(amúgy oldalt-mögöttünk ültek,szóval eleve szóba se jöhetett ilyen,de kötekedni azt lehet nekik),az egyik csajszit fel is pofozták,erre közéjük raktam a lábam,amire érkezett néhány halálos fenyegetés,előremegyek a villamosvezetőhöz,halkan annyit válaszolt miután magára zárta az ajtót,hogyha akarom hívhatom a rendőröket...leszálltunk a végállomáson,lányok mentek tovább busszal,mondom megvárom velük...jött a két cigány,úgy be voltak állva hogy alig bírtak a buszig eljutni,az egyik 1 percig fogta az ajtót a másiknak...mondom a sofőrnek balhé volt velük a villamoson,ne engedje fel őket...erre kiderült hogy még jegyük/bérletük sincs...szóval sokan rasszistafasiztázhatnak,de tessék tapasztalatot gyűjteni a témában,ne 200 km-ről figyelni mordort,aztán majd meglátjuk mi lesz a vélemény.
gondolom a pride-dal is kapcsolatos lett volna a kérdés,arra legjobban a Nem Mondod? fészbúk oldal posztjával tudnék azonosulni:
"Sokan kérdezték, hogy mit gondolok erről a prideos dologról, és megígértem nekik, hogy kifejtem.
Az én véleményem erről az egész homoszexualitás dologról az, hogy ez szex. A szexet pedig nem kell az utcára vinni. Az csak rád tartozik, hogy te kihez vonzódsz, de nem kell ebből közügyet csinálni.
A probléma az, hogy a melegek nem fogják fel, hogy ők egy szubkultúrát képviselnek, vagyis egy nagyon kicsi részét a társadalomnak, de ők ezt mégis valami hatalmas dolognak akarják beállítani és hatalmas propagandával terjeszteni.
A szexualitásod kimutatásáért nem kell vonulgatnod és megpróbálnod lenyomni mások torkán, hogy te most a fiúkat, lányokat vagy mind a kettőt szereted. Azért nem, mert ez magánügy, ami csak rád tartozik és csak téged érdekel. Privát dolog, nem pedig olyan, amit mások orra alá kell nyomni.
Ráadásul a melegek nincsenek is elnyomva itthon. Ha mindenáron az elfogadásért akarsz küzdeni, akkor ajánlom Szaúd-Arábiát vagy egy afrikai országot."
flém on