• Zero001
    Haverral játszottunk Civ3-at, ugyanez történt, csak sértődés nem lett belőle. Elhúzott a francba és megnyerte volna a meccset, de elkövette azt a hibát, hogy megépítette a Manhattan Projectet. Én nem is akartam igazából... Aztán pár tucat kör múlva elkezdtem megszórni, minden valamirevaló városára jutott atom, a nagyokra kettő. Egy kör alatt rádobáltam vagy 60 bombát. Aztán a következő 30-50 körben a városok közti megművelt, atom által nem érintett területeket atomoztam szét.

Az utolsó űrhajó elem kutatása először megállt neki 15 körnél, aztán elkezdett szépen felmászni 20-30-40 körökre, 80-nál feladta, hogy esélytelen.

Én is kaptam néhány atomot a nyakamba, de azokat levettem mellel, fel tudtam belőle állni, aztán neki elfogytak az ICBMjei, nekem meg nem... Egyébként teljesen leálltam a fejlesztéssel, a pénzből meg ICBMeket vásároltam meg kémkedésre költöttem.

Voltak olyan vicces esetek is, hogy kiraktam egy csalitankot a partra egy városhoz, aztán mikor megjelent a serege, hogy megakadályozza a partraszállást, akkor BÁM, két atom a nyakukba. A nálam 10x erősebb légiflottája is úgy esett el, hogy bazinagy stack egy városban, első atomot egy csík élettel még csak-csak kibírta, másodikat nem.

Az egy jó meccs volt. :P :D