• Mutans Zombi
    Az első játék, amivel játszottam gépen az a Dyna Blaster volt. Néha még előveszem végigvinni, függetlenül a grafikától, ami 1990-s.
    Nekem olyan programok hiányoznak pl. mint a tycoon. Szép meg jó az is, még tolom néha, de kellene már valami modernebb, ahol nem a grafika lenne az elsődleges változás. Az Industry Giant is egy érdekes elgondolás volt, csak annak sincs mai képviselője, és azt meg nem egyszerű rávenni, hogy mai gépen fusson. A Transport Giant pedig, sokban hasonlít a Tycoon-ra, de van 1-2 két apróság, ami úgy elb*szta a játékot, hogy na még. Ha azt orvosolta volna valaki, nem is sírnék ilyen fuvarozós játékért, de mivel.. áh. Ha én meg nem írom (nem tudok programozni), akkor nem lesz olyan fuvarozós játék, amilyet szeretnék. Na mind1.
    Vagy a Heroes of MM III./Diciples II. világa. Mindkettőnek készült folytatása tudom, de...
    A H7-re kíváncsi vagyok ugyan, bár némileg félek, hogy az esetleges túlzott 3D-s maszturbáció a világtérképen nem túl dinamikus játékmenetet fog eredményezni. Mert a sas röpte az égen ugyan nagyon hangulatossá teszi, de csak az első héten.
    Vagy a Jagged Alliance 2 széria. Vagy a...
    Az újkori X-Com-ot nem néztem még, és olvasom, hogy készül a 2. De félek nincs olyan komplex, mint a korábbiak.

A GTA V tetszik (persze javítani azon is lehetne).

Hiába is na, a mai játékpiacnál - hogy nagyobb legyen a vásárlói réteg - sajnos butítani kell a játékokat, hogy 8 éves kortól játszható legyen; mert nekik a homokozó és a vízműkék földgömb-mászóka már derogál.