• Jeffjohnson
    Wargame sorozat legnagyobb hibája, hogy a ranked része sohasem akart működni, pedig egy jó E-sport stratégiai játék lehetett volna belőle. Csak nem akartak időt és energiát áldozni rá. Ugyanez volt a RUSE esetében is. Minden adott volt mégis egyszerűbbnek látták/látják tovább állni és egy új játékba kezdeni. Én pont fordítva vagyok régen sokkal de sokkal többet játszottam Close combat 3-4-5, L2, WoW, Cs, BF, Warhammer, WoT és társaiba éveket toltam bele. Mostanában inkább Moba játékokkal és egy-egy ötletes indie játékkal játszom de nagyon hiányzik egy igazán jó háborús stratégia is mint anno a Close Combat volt (pár éve játszottam vele és még mindig az egyik legjobb szóval nem csak nosztalgia). Számomra a grafika tényleg másodlagos csak a játékélmény legyen kimagasló.

Persze a probléma az is, hogy mivel lehet/akarnak eladni manapság egy játékot.... és ha nem hozza a számokat irány a kuka. Én nem azt mondom, hogy régen minden jobb volt mert ezzel nem igaz, csak ez a fent említett mentalitással van a bajom.

Mindenesetre a topic kérdése jó kis vitaindító volt :)
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.06.16. 09:50:29