• molnibalage83
    És szerinted az a be nem fizetett milliós nagyságrendű pénz hova menne? Pl. szűrővizsgálatokra járnék úgy, hogy nem kell hónapokat vagy évet várnom rá.

Ma is fizetős röntgenre megyek, mert máshova beutaló kéne. Azt elintézni meg annyi idő, hogy az órabéremet nézve meg sem éri elintézni. Egyáltalán meg mi a fasznak kell minden szarhoz beutaló...? Magyarázza meg már kérem valaki ezt az eszement balfasz rendszert. A magán ortopéd SZAKORVOSNAK röntgenre van szüksége. Erre menjek el egy háziorvoshoz, basszam el erre az idő? Gyakorlatilag a háziorvos engedélye kell, mikor egy szakorvos szerint kell a vizsgálat? Mi a búbánatos marhaság ez kérem? Kétirányú felvételt megcsinálják 7 ropiból, időre megyek és nem kell szabadnap ahhoz, hogy elmenjek a háziorvoshoz és utána röntgenre, egy délutánból kell rászánnom 1 órát.

Kérdem én, akkor mi a fasznak fizetek TB-t...? Legyen olyan TB, hogy sürgősségi és életmentőt dolgokat elvégzik rajtam. Minden területen magán orvoshoz járok. Ha 30 évig csak én teszem féle és minimálisan kamatoztatom a zsét, akkor is telne magyar árak mellett kezelésre pl. rákos betegként, vagy akkor lehessen választani, hogy mire terjed ki a biztosítás.

Jelenleg hiva 25k-t húznak le értem gyakorlatilag a nagy büdös semmiért havonta, ha az életmentő műtétek elvégzését leszámítjuk, de volt olyan év, hogy 250k-t hagytam ott magán dokinál, mikor TB-ben ennyit fizetek be.

Bocs, de egy úgy köcsögség, ahogy van.