A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem is az a mottóm, hogy ha valaki lemegy pofozkodni a játszótérre, ne csodálkozzon, ha visszapofozzák.
Valóban nem szerencsésen fogalmaztam meg, maradjunk akkor a jogsis, ncore bünti elévülésnél, az életben akkor úszod meg, ha elévült, mert nem vették észre.
Normális viselkedés/stílus: khhm, pár kommenttel előbb, szemrebbenés nélkül beskatulyáztál a kötekedők közé, mert felhoztam egy olyan témát, ami nálad vörös posztó/ nem értesz vele egyet. Ha egy fokkal hülyébb lennék, szar napunk lenne, visszavádollak, megsértődöm, stb, kikerekedhetne belőle egy parttalan vita, mindez egy félreértés miatt, lehet még pontoznának is minket. Ami szépen elévülne, mert alapjában véve normálisan játszunk. Természetesen lennének visszaélések (a troll, az troll marad), de pl ne az legyen már, hogy évi 2-3 rossz döntés, elbaszott nap miatt, 10 év alatt kikopik egy oszlopos tag.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az utolsó büntipontnál az illető konkrétan az egész mérnöktársadalmat lehülyézte, csak kicsit virágnyelven tette. Erre mikor közöltem, hogy mi is ő, én kaptam a bant. A vicc az, hogy nem is a sértett panaszolt be. SG, én így szeretlek...
Aki büntetett előéletű, az úgy tudom nem évül el soha, mindig is büntetett előéletű marad.
Ez így általánosan nem igaz asszem. A jenkiknél kisebb súlyú bűncselekmények elkövetése után, ha X évig nem csinálsz semmit, akkor tudtommal törölhetnek a nyilvántartásból. Vagy legalábbis ez volt valamikor a 2000-es évek elején, közepén. Azóta nem nagyon néztem rá a témára. Hogy más országban mi a helyzet, azt meg végképp nem tudom, de ez így első blikkre egy nagyon általános kijelentés szerintem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Én pl. azt szoktam csinálni amikor belém köt valaki, hogy ugyanabban a stílusban reagálok neki, amivel ő indít. És érdekes módon az esetek 100%-ban az illető mindig sérelmezi a stílust. Ekképpen a saját stílusát véleményezi, csak ezt a butábbja nem szokta észrevenni. Tehát neki sem tetszik, ha úgy beszélnek vele mint ahogy ő beszél másokkal. A saját modorán kellene változtatni és kész.
Az elévüléssel szerintem sokan vissza is élnének, vagy direkt úgy játszanának, hogy 1 hónapig balfasz, beleköt a betonba is, utána 2 hónapig jó kisfiú. Az erkölcsi bizonyítványban mi évül el? Aki büntetett előéletű, az úgy tudom nem évül el soha, mindig is büntetett előéletű marad.
[/cserf][/fülünyúl]
vannak kattant emberek, mint pl én, akik túlzottan ragaszkodnak a dolgaikhoz, így engem megviselne, ha bannolnának, hiába 1 perc újat csinálni.
azért kéne elévülnie, mert mindenkinek lehet szar napja, ha körbenézel a világban, mindennek van elévülése, az ncore-tól, a jogsidban lévő pontokon át, az erkölcsi bizonyítványodig bezárva.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
[/cserf][/fülünyúl]
elévülés nem ártana, régi regek nagy részének azért van bőven betárazva pár büntetőpont - nekem is azt hiszem van egy laza 20-as adag, mind faszságokért (vérnyúl, kreatív voltamozás), és bár 5 éve semmit sem sikerült behúzni, kb egy istenes kurvaanyázásra van regem a lekapcsolástól.
Utoljára szerkesztette: Calver, 2015.02.08. 13:17:57
"The trees move. Do you not see it?"
A kérdéssorról ordít, hogy egy frissen büntetett sg-polgár sértettségéből született.
De több opciója is hibás, tudatlanságból kifolyólag:
Pl. lehet újra regelni, de ezt most már tudják szűrni, mivel - bár sokan nem tudják - de IP címet is rögzítenek, így hiába regelsz új nickkel, megtalálnak. Bár sokszor az illető stílusa előbb elárulja mint az IP-je.
A büntetőpontoknak miért kéne elévülés? Ha valaki megváltozik - értsd kevésbé lesz balfasz, amiért büntetőpontot gyűjtsön - akkor onnantól úgysem tesz olyat amiért büntetőpontot kapna. A büntetőpontok meg azért mégis csak mutatják, hogy ki mennyire problémás egyén.
A "leszaromért" miért járna büntetőpont? Ezt nem értem.
Utoljára szerkesztette: Kata, 2015.02.08. 13:18:34
[/cserf][/fülünyúl]
királynősdi: ne mond, hogy nem érted, nem azért vagy az, mert az akartál lenni, hanem a nőiességed, stílusod, kockaságod generálta.
tudom, hogy van, duzzogtál is miatta, ha jól rémlik ment is a gumiba a humiari, de ez m,ár jó rég volt 😊
Amúgy, képzeld, nekem is vannak büntetőpontjaim. Nyilván mert annyira kivételeznek, csak velem. 😉
Utoljára szerkesztette: Kata, 2015.02.08. 13:11:04
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Azt ne feledd, te konzekvensen bicsaknyitogató tudsz lenni, ha még megvannak a privát üzik amiket váltottunk, akkor láthatod, hogy már 2009-ben próbáltam a lelkedre beszélni, hogy easy, más hülyesége/ifjonti mindent tudok a világról hülyeségek miatt, minek a feszkó 😊
fura, mert amilyen okos vagy, olyan könnyen húz csőbe egy átlagos troll, aki arra játszik, hogy elkezdj személyeskedni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
[/cserf][/fülünyúl]
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.02.08. 12:30:18
[/cserf][/fülünyúl]
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.02.08. 11:34:50
mehet élesbe?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
+ Mennyi idősen szerezted meg \"B\" kategóriás vezetői engedélyedet (jogosítvány)? <1>1> 18-25
meh 😞
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Én olyan osztályba jártam, ahol mindenki autókkal kapcsolatos dolgokat tanult, szólal nálunk alap dolog volt, hogy a jogsi az meglegyen.
★★★★★
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
[/cserf][/fülünyúl]
Elsősegély tanfolyamot a legvégére hagytam, így amiatt még húzódott egy csomót.
Alapvetően mindenem az autók, így presztízskérdés volt, hogy osztályban nekem legyen először, meg ekkor már egy éve dédelgettem az öreg BMWt. Szüleim nagyon partnerek voltak a dologban, így mindig jártunk elhagyott helyekre (oda-vissza nyilván ők vezettek) és kiraktak bójákat, tanultam párhuzamosan parkolni, kuplunggal megtartani emelkedőn, gyakorlatilag minden ami jól jöhetett az életben.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Hogy klasszikust idézzek: nagyon jó, csak sok a köcsög. 😄
32 leszek, most csinálom.
szerk. Másodjára meg jó. Érti a fene...
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.02.05. 09:47:02
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3