127612
  • molnibalage83
    ...
  • Lacee86
    Még nem. Egyszer be akarok nézni kíváncsiságból, de még nem került rá sor.
  • Fbn Lx
    sajnos nem találtam azt a videót amiben egy gay bottom mutatja be ugyanezeket
  • Fbn Lx

Utoljára szerkesztette: Fbn Lx, 2015.08.14. 13:43:56
  • Jeffjohnson
    Igen, többször is barátnőmmel. A kiszolgálás pedig mindig profi volt, kedves volt a csaj és (számos eladóval szemben) tudott mindent az általuk forgalmazott termékekről.
  • Bazsalusz
  • Freeda Krueger
    Hát még ha tudnád :)
  • Jim Morrison
  • Fbn Lx
    azt sem tudom mik vannak eg yilyen boltban

de mondjuk egy ilyen role-playes pikkelyes sárkányműfaszt feltolnék a picsámba
  • wannnabeees
    igen
    Egy 130 kilós nő ült a kassza mögött....
  • vizes
    Hát, igen. Ez is csak egy bolt. Az eladónak szeme sem rebben, bármit is kérjél. Azt vettem észre, hogy jól kezelik a helyzetet, a bátortalanabb vevőkkel nem poénkodnak annyira. Azért vannak vicces helyzetek, amikor negyven évesen bementem az üzletbe és egy bombázó 21-22 éves lány állt a pult mögött...
  • Bazsalusz
    Mit kellene mesélni? :)

Az eladó mindenhol kedves.Vicces hogy bármilyen furcsa, perverz vagy akármilyen dolgot kérsz/kérdezel, készséggel segítenek.Nekem bejött a "légkör". :D Az hogy mikor lesz valakinek/valakinek szüksége az ott kapható dolgokra, csak idő kérdése. :)

Az biztos hogy jobb minőségű síkosítót kapsz, nem ilyen hulladékot mint pl. a durex.
    Utoljára szerkesztette: Bazsalusz, 2015.08.11. 11:10:17
  • Pluskast
    Nem, még nem jártam :)

• molnibalage83
    Vásárlóként nem, de egyszer mintha félrészegen egy cimborát bekísértem volna olyan 12 éve. Nagyon homályos emlék.
  • vizes
    Semmi különös. Leginkább óvszer vásárlás céljából. Jobban útba esett mint a Rossmann.
    Az akkori barátnőm rágta a fülem, hogy legalább szeretne benézni egybe, hogy miket is lehet ott kapni.
    Utoljára szerkesztette: vizes, 2015.08.10. 20:19:29
  • banok
    Az öt igennel szavazó mesélhetne :)
  • Blum
    Nem.

Soha nem volt szükségem/szükségünk semmi "ott kapható" cuccra, meg egyébként is gátlásos vagyok, hogy ilyen helyre bemenjek úgyhogy ha mégis kéne valami onnan akkor webshop.
  • molnibalage83
    ...
  • pxxl
    jó az én is e-cigivel jöttem le ~1 hét alatt :) február vége óra egy szálat se szívtam. 6mg-os lötty aztán kész.
  • tigeroo
    igen, az még hagyján ha a munkatárs megmossa a kezét cigi után, de amúgy simán megmondod róla. és igen, kiábrándítóó :(
  • Fbn Lx
    intenzíven füstös szag árad a tenyerükből és az arcukból főleg, a füstöt meg különösen utálom beszívni, én élvezem ha tiszta és friss a levegő. amikor ismerősökkel vagyok lent és dohányoznak akkor mindig upwind helyezkedek el, és folyamatosan mozognom kell a széliránnyal

de egyébként nem ez az átlag, nekem a szaglásom a legérzékenyebb érzékszervem, minden intenzív illat taszít. de szabályosan kínzás amikor valaki pl a a lakásban befújja magát spray-vel. az az iszonyatosan gagyi vegyszerszag ami a sprékre jellemző, már kis koncentrációban is ki lehet űzni vele a világból
  • Fbn Lx
    dehát én is ezt írtam
  • molnibalage83
    Aki sokat dohányzik, annak igen. Egy ex. munkatársam mellettem annyira erős dohányos volt, hogy háttal ülve is megmondtam, hogy megjött úgy, hogy az én szaglásom gyengébb az átlaggal szemben a szagok többségére.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.08.09. 12:35:03
  • Renegade
    ilyenkor mi alapján döntötök a nem mellett?

nem dohányoskén ennyire taszító a szag?

Ugye min dohányosok ezt nem érezzük, mert egy olyan szag, ami végigkísért minket a fél életünkön, tehát immúnisak vagyunk rá.
  • molnibalage83
    Nálam pont fordítva. Van olyan dohányos hölgy ismerősöm, aki elég jól néz ki, de soha nem tudnám elképzelni, mint hosszútávú partnert.
  • Renegade
    Erős dohányos vagyok (napi 15-20 szál megvolt), sajnos túl gyenge ahhoz, hogy megszabaduljak a függőségtől, de már nagyon köhögtem, így jött az alternatíva: ha kávézok akkor rágyújtok, egyébként 3 hónapja E-cigi. így elvagyok napi 1-2 szálal.

Ebből kifolyólag nem zavar, egy kivételével az összes barátnőm dohányzott.
  • Fbn Lx
    a kapcsolati vonzerejét elveszi, mert nem akarom rendszeresen szagolni, gyűlölöm a szagát
    a szexuális vonzerejét nem
  • Blum
    Egyáltalán nem. Önmagában a cigi ehhez még kevés..
    Rendszeresen. Napi 1,5 doboz és kurvára lekéne tennem de még az elhatározásig sem jutok el.
  • kamionosjoe
    Ha cigarettára gyújt akkor jelentős mértékben csökken a vonzereje, ha viszont szivarra akkor még szimpatikusabb lesz.
  • chhaya #123096
    Alapvetően nem zavar, ha valaki dohányzik. A nagyon durva függőség viszont, amikor az illető bűzlik és/vagy a fogain, körmein is meglátszik a nikotin, az rettentően taszít.
  • SötétBarom
    Az elvonási tünetekhez nagyon durván kell tolni előtte nagyon sokáig. Az ilyen kismiska <1 doboz/nap dohányzást ha valakiben megvan az elhatározás abba lehet hagyni egyik napról a másikra.
  • Zero_003
    Ez szerintem pont nem a függőség, hanem a megszokás, hogy "IF miafasztcsináljak? THEN rágyújtok". Pontosan ebből lett elegem egyébként, hogy időkitöltésre használtam, akkor is, amikor már szarul esett. Napi egy dobozzal elfüstöltem így, aztán három hete elegem lett, és azóta nem gyújtok rá. Ha igazán függőségi dohányzás lett volna ez, akkor gondolom sokkal szarabbul viseltem volna ezt. Kb testi elvonási tünetem annyi volt, hogy másfél hétig szar volt a torkom, mintha megfáztam volna, meg köhögtem fel egy rakás slejmet.
    Sztem fejben dől el ez is főleg, mint annyi minden más.
  • SötétBarom
    Kiegészítem:

A függőség miatti dohányzás taszít. Amikor valaki egy helyben áll 3 percet, és már veszi elő (buszmegállóban, megbeszélt találkozó előtt, ilyesmi). Amikor valaki gyalog megy valahová, és közben tolja.. Amikor kocsival megyünk többen, és nem bír ki 1-2 órát cigiszünet nélkül.. Ilyenek. Az élvezeti dohányzás nem zavar.

Én már leszoktam kétszer (:DD), most ott tartok, hogy a hétköznapokban nem gyújtok, hibátlanul megvagyok nélküle, viszont ha egy nyári teraszos sörözés alkalmával kedvem szottyan, akkor simán elpipálok pár szálat..
  • Freeda Krueger
    Inkább meglepődök a dolgon...
    Nem dohányzok,sosem próbáltam...
  • molnibalage83
    Többnyire igen, amit valahogy furcsának találok, de ez van.
    Egyáltalán nem dohányzom.
  • pxxl
    Egyáltalán nem.
    Nem dohányzom. Február óta...
  • Motoroj
    Igen, mindig. Teljes mértékben nyilván nem veszti el, de veszít belőle.

Nem. Csak ha már több légkör van a fejben, de az is igen ritkán fordul elő.
  • Lacee86
    Többnyire igen, bár azért vannak kivételek. :)
  • SötétBarom
    Egyáltalán nem.
    Alkalomadtán.
  • Jaffa 2843
    Csak ez az álracionalitás, ami még akkor "menő", amíg nem tud elképzelni mást. Aztán amikor családja lesz, akkor máshogy gondolná. Nem kell ezt racionalizálni, mert nem lehet, ha a saját gyermekedről van szó.
    ...és igen, gyerekes. Nem tudsz nem érzelmekre alapozni, ha a saját kölkedről van szó. Ha igen, akkor meg előbb-utóbb börtön lesz a vége, mert pszichopata vagy és a társadalomból ki kell az ilyet söpörni. :D