• Lacee86
    Mert a buzik szerelmi életéről szóló kérdés biztos értelmesebb...
    Csalódás, jobb helyezést vártam.
    Egyértelműen nem a dalokról szól az egész szavazás. A mi dalunk abszolút jó volt. Talán az előadáson lehetett volna még csiszolni, de azért ez a közeg nagyon új volt Boggie-nak is. Már csak azért is látni, hogy nem a dalról szól a szavazás, mert a youtube-on a külföldi kommentelők nagy többsége egyértelműen írja, hogy mennyire alulértékelt ez a szám, és nem is értik, hogy végzett ennyire hátul. Egyébként a német és osztrák dalt (mind2 0 pontot kapott) is meg lehet hallgatni, mennyire "szarok"... Ami nekem viszont a legjobban fáj, az megint a tipikus magyar mentalitás: hurrognak az emberek, hogy ők megmondták, hogy nem ezt kellett volna küldeni, meg mennyire szar az egész stb., miközben a külföldiek véleménye merőben más. Ennyit erről.
    Ami a győztes dalt illeti, sztem teljesen rendben van, a koreográfia is jól sikerült, és a szám is jó kis pörgős nóta, egy megfelelő énekessel. (Hál' isten nem szakállas nőnek vagy hasonló borzalomnak kellett nyerni idén.) Nem mondom, hogy feltétlenül a legjobb dal nyert, de legalább egy a jók közül.