Renegade#122004
ha mindenkivel személyeskedsz, akkor meglesz az eredménye (ha más nem az, hogy tudni fogják rólad, milyen ember vagy), valóban, biztos vagyok benne, hogy a modik is tudják, hogy kik a nehezebb esetek, kik azok akiknél legyintenek, és kik azok akik bannolodnak az első kommentjük után (btw, ki a fene az az ambrus?).
nekem is az a mottóm, hogy ha valaki lemegy pofozkodni a játszótérre, ne csodálkozzon, ha visszapofozzák.
Valóban nem szerencsésen fogalmaztam meg, maradjunk akkor a jogsis, ncore bünti elévülésnél, az életben akkor úszod meg, ha elévült, mert nem vették észre.
Normális viselkedés/stílus: khhm, pár kommenttel előbb, szemrebbenés nélkül beskatulyáztál a kötekedők közé, mert felhoztam egy olyan témát, ami nálad vörös posztó/ nem értesz vele egyet. Ha egy fokkal hülyébb lennék, szar napunk lenne, visszavádollak, megsértődöm, stb, kikerekedhetne belőle egy parttalan vita, mindez egy félreértés miatt, lehet még pontoznának is minket. Ami szépen elévülne, mert alapjában véve normálisan játszunk. Természetesen lennének visszaélések (a troll, az troll marad), de pl ne az legyen már, hogy évi 2-3 rossz döntés, elbaszott nap miatt, 10 év alatt kikopik egy oszlopos tag.