Fbn Lx#121946
nem értem, miért gondolod képzavarnak. olyan alapvető dolgokat hagyok el, mint a nagy kezdőbetű, pusztán azért, mert az energiaminimumra törekedve nincs kedvem a shiftet nyomogatni. ennek ellenére én is fontosnak tartom, hogy legalább az esetek többségében eltalálja valaki a különírás-egybeírás szabályait vagy a j/ly használatát. emellett még az is hatékony módszer annak eldöntésére, hogy a beszélgetőpartnered agysorvadt-e, hogy eltalálja-e a meg ketőzöt másal hangzókat, vagy nem.
ezek általában gyenge készségre utalnak, és meg lehet ítélni általa az illetőt, aki valószínűleg szellemileg nem túl igényes
viszont olyan dolgok, mint pl a pontok elhagyása egy nem hivatalos közegben szerintem elfogadható, mert bizonyos dolgokat annyira alapvetőnek tartok, hogy nem képességhiánynak tekintem, hanem stílusjegynek.
és pl a ponttal le nem zárt mondatokra az interneten úgy tekintek, mint annak a jelére, hogy az illető nem vitte le teljesen a hangot a mondat végén, mert mondjuk nem tartja hangsúlyosnak
Ezzel szemben az aprólékos és figyelmes írásjelhasználat számomra modorosnak tűnik.
de ez csak az én internetes kultúrám, sokan biztosan máshogy szocializálódtak