• Molnibalage
    Nem. Nem tudom, hogy ez mennyire kirívó, de élőben még koccanást sem láttam soha. Mindig csak a végeredményt.

Nem.

Nem, csak közvetlenül utána (HÉV gázolás) megy egyszer átéltem HÉV-en, ahogy elcsap valakit, de akkor sem láttam semmit.

Nem.

Igen, bátyussal araszoltunk kifelé még Miklósról egy sorban. Egy idióta kivágott a sorból, előzött aztán mikor jött szembe valaki. akkor a lelkemy úgy gondolta, hogy a kocsiájval befér egy 1 méteres részbe egy 5-6 méteres kisteherautóval... A bátyus céges kocsijának hátulját rommá törte úgy, hogy a bátyus az utolsó pillanatban előre ment gázzal amennyire csak lehetett, így kb. nyert 1 métert. Az előttünk levő kisgyerekes fickót majdnem le kellett fogni, hogy ne csapja le a barmot. A gyerek is ott volt a hátsó ülésen, nem kicsit volt ideges. (Őszintén szólva én nem nagyon tartottam vissza, a többiek próbálták nyugtatni...) Ha eggyel később húzza be a kormányt az a marha, akkor őket kapta volna el én nem minket. Az utközés kicsit rátolta a bátyus kocsit az övékére, de az már csak egy koccanás volt.

Egyszer.

Nem, bringásan és gyalogosan sem okoztam ilyen galibát.

Nem.

Nem.

Nem. (Volt osztálytársam halt meg motorbalesetben bár nehéz balesetnek hívni azt, ahol valaki egy 60-as táblás kanyart akart alsó hangon kétszeres akar tempóval bevenni...)
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.12. 19:59:34