127612
  • Systore #122445
    ugyanez

szerk: "Nem biztonságos szkript betöltése" megoldotta
    Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.05.12. 21:26:27
  • acsati
    Aki chrome-ot használ, annak nem csinálja azt pár napja, hogy nem tölti be a szavazó modult? Azt írja, hogy az oldal nem hiteles forrásból próbált szkriptet betölteni és csak egy fehérséget látok a szavazás helyett.
    Mit tehetnék ellene?
  • kamionosjoe
    Napi szinten.
    Munka/külföldön élek
    Beszédben inkább.
  • Fbn Lx
    munka, 90%írás 10%szó
  • SötétBarom
    Napi szinten a németet munkában, az angolt hobbiból (interwebz).
    Angolt írásban, a németet 99%-ban szóban.
  • molnibalage83
    Napi szinten fórumozás és olvasás miatt, de élőszóban sajnos nagyon ritkán. Volt, amikor heti szinten, mikor brazil és német barátok voltak itt, de sajnos hazamentek. :(
  • rastaman
    most: napi szinten - csak munka de mo-n élek - beszédben

ebből az lesz, hogy: napi szinten - külföldön élek - beszédben.

nem tudok kijönni a pénzből = kitelepülök :(
  • Neocortex
    naponta
    munka+hobbi
    írásban
  • Freeda Krueger
    napi szinten,hobbiból, olvasásra,irásra
  • molnibalage83
    ...
  • chhaya #122435
    Külső kényszer miatt házasodót nem, olyat viszont többet is, aki külföldi párt talált magának. A zöme el is költözött Magyarországról.
  • videobaby
    nem és igen.
  • Blum
    Passz, wikipédia szerint 95%-ban arabok vannak ott.
  • Nirz
    nem,az libéria
  • Fbn Lx
    libanonban niggerek vannak?
  • Fbn Lx
    elsőre igen (erős külső kényszer = a környezetben tapasztalt konvenciók által az egyénre gyakorolt hatás eredményeképp)
    másodikra nem
  • Freeda Krueger
    nem,igen
  • Neocortex
    tud élni bátyád :o
  • Blum
    Nem
    Igen

Bátyám ment ki még anno Afganisztánba (vagy Irakba) mint repülőgép karbantartó az Amcsi hadsereghez...aztán amikor haza akarták küldeni őket akkor leszerelt, áttelepült Dubajba és ott is maradt. Onnan meg elment Libanonba (asszem') és ott összeszedett egy csajt, elvette feleségül és már vannak gyerekek is.
  • molnibalage83
    Nem.
    Igen, kettőt is.
  • kamionosjoe
    -Nem
    -Igen
  • Dzsini
    Ezért írtam le angolul is a nevét. kereső
  • molnibalage83
    Ok. És Chrome-nál? Istenverte szar kezelőfelülete van, sehol nem találok ilyesmit.
  • Dzsini
    Valahol a beállításokban kikapcsolod, hogy a vegyes tartalmakat (mixed content) alapból korlátozza (akár oldalszinten, akár böngészőszinten)
  • molnibalage83
    Hogy a rákba lehet permanensen engedélyezni a szavazógépet FF-en?
  • Nirz
    jó, ha esetleg látnám majd kipróbálom.
  • molnibalage83
    Én is vettem már ilyet. Istentelenül finom volt.
  • Fbn Lx
    megvan, ez volt az
  • Fbn Lx
    nem feltétlenül kerülnek kétszer annyiba, én az egyik boltban rendszeresen vettem egy ilyen fair trade, bio minden istenfasza táblacsokit, ami egy milka árán volt és kibaszott finom volt
    de azóta sem látom más boltokban, már elköltöztem onnan : /
    meglepően kicsi volt rá egyébként a kereslet, ez van ha az emberek nem ismerik itthon a márkát
  • Jim Morrison
    sg átállt végleg https-re.

35
    SLAVES WORK FOR YOU
    eh
  • Calver
    á! éljen a firefox...

kérdésre válaszolva pedig... így is fel voltam háborodva, hogy 20+ rabszolga dolgozik nekem. mármint... csak huszonpár? ilyen kibaszottul csóró lennék?!
  • molnibalage83
    Ez eddig nem volt. Vajh mi kapcsolhatta be?
  • Jim Morrison
    címsorban ha van egy pajzs vagy valami hasonló, akkor arra kattints rá, és nyomd meg a nem biztonságos script betöltése szöveget.
  • molnibalage83
    Ja...
  • Calver
    szavazómotort másnál is elvitte a cica?
  • Nirz
    Részemről akár ostorral vert éheztetett gyerekek fizetés nélkül is előállíthatják a terméket ha olcsóbb és vagy jobb minőségű akkor azt vásárolom.

Az úgynevezett "fair-trade" termékek ahol jól fizettek dolgozók rendre 2X többe kerülnek és persze a minőség sem olyan. Ha nem adják olcsóbban vagy jobb minőségben nem fogom megvenni
  • molnibalage83
    Ebből egy hangot sem értettem.
  • ReszegKoldus
  • Fbn Lx
    igen, és a saját szemléletednek és a saját magaddal szemben támasztott elvárásaidnak való nem-megfelelés stresszelne, a kognitív disszonancia csökkentése miatt tehát ezt a nézetet hajtod
  • molnibalage83
    Inkább mégsem, túl sokáig tartana. Összességében és hajlandó vagyok sokmindenért többet fizetni, ha tudnám azt, hogy a tápláléklánc végén levő is fair módon többet kap.

mások sorsával azok a szentimentális emberek szoktak általában foglalkozni, akik az átlagosnál nagyobb élvezetet tudnak szerezni mások megsegítéséből illetve az empatikus / altruista cselekedetekből, tehát alapvetően a mások sorsát nem leszaró embereket is a saját érzelmi kielégülésük motiválja, amit a törődés által érhetnek el
    Én egyáltalán nem vagyok ilyen, csak szimplán az én szemléletem szerint az van, amit fent írok.