• Renegade
    hááát felszaladt rá a szemöldököm, szó se róla, pláne az utána következő jókívánságokra az ebéd kapcsán :)

nem akarok belekötni abba amit írtál, nem is nagyon tudnék, valóban sokan nem merik/tudják meglépni a költözést, valóban nekünk munkavállalóknak is van hova fejlődnünk, és igen sok helyen lehet látni sikeres újgazdag vállalkozót, aki tuti rosszabb a multiknál.

Szóval értem, de nem tudok rá mit mondani, mert az én buta fejemet meghaladja a probléma.
    Számomra logikus, hogy a logisztika (közlekedés), társadalom fenntartás (közüzem, ilyesmi) legyen folyamatos, de úgy látom, hogy a bolt nem létszükséglet. De én mint bizonytalan, csak azt tudom mondani, hogy ez máshol sem tragédia, én vagyok a billegő, akit meg kell győzni, valamelyik irányba, bár "a persze, legyenek zárva" felé húzok és igen, a mindenkori kormány egyensúlyozzon a tőkések és állampolgárok között, gondolom az a jól működő demokrácia, ahol ezt ügyesen teszi.

Amit hülyeségnek tartok: csípőből tüzelni a mindenkori kormányra (félre ne érts, úgy egyébként van miért aggódni), már már gondolkodás nélkül. Vagy elkezdeni szétkapni egy szociálisan érzékenyebb embert azért mert máshogy látja a létminimumon egyensúlyozni embertársai helyzetét.