Sosem értettem azt az érvelést, hogy "azért mert XY helyen úgy van, akkor legyen itt is". A világ különböző, eltérő gazdasági környezet eltérő kultúrával. Nagyon sokaknak összevissza esik a műszakjuk és sokszer 12 órában tolják. Nekik kifejezetten előnyös, ha nyiva vannak üzetek vasárnap is, ezen felül mikor TESCO-ban dolgoztam olyan tömeg volt vasárnap reggel 6-kor (!), hogy csak néztem ki a fejemből. Ha nem érné meg gazdaságilag, akkkor nem lennének nyitva vasárnap. Talán nem kell ez ÁFA az államnak? Talán nem kellenek munkahelyek? Az a "szemét, gonosz multi"...
Kisboltokra nem vonatkozna ez a szabály.
És ez a legnagyobb marhaság, mert a kisboltok nagy része amúgy sem tart nyitva... Egyébként meg tele van a tököm azzal, hogy XY-nak lehet, de ZW-nek meg nem. Miféle hülyeség az, hogy mindeféle kivételeket hoznak?
Tele van a tököm azzla, hogy ezek a narancsos balfaszok mindent agyonszabályoznak és a lehető legbalfaszabb módon teszik. Annyi érzékekük és tudásuk van a kormányzáshoz, mint egy elefántnak a porcelánboltban atomfizikát oktatni. Hülyék ezek mindenhez a lopáson és a saját hatalmuk bebástyázásán kívül. Én csak azt kérdezném, mint a Macskafogóban.
-Golyó, méreg?
-Pazarlés Safranek, követ a nyakukba és a folyóba velük...
Kb. ez a véleményem a mai garnitúráról. Eltakarodhat mind a francba, és Hofit idézva, "önként". Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.11.02. 12:03:36