Nem hiszem hogy az ilyen "kalandokra" gondol az, aki romantikus szemmel néz Párizsra :D
Lassan Sierra Leone-i állapotok kezdenek eluralkodni azon a városon, és még mindig nagyon kevés a tisztán látó őslakos, aki ki merné mondani miért. Volt egy jó kis riport az egyik "külváros" polgármesterével, az szépen elmondta. Na ja, ők is NoGo zóna (tapasztalat szembe az előítélettel ... meg persze a nem ott lakó kibicnek ugyebár semmi sem drága ).
Persze gondolom másnap már kapta is az arcába a libsiktől az unalomig játszott lemezt, hogy mocskos nááááci.
De hogy a témánál is maradjak. A (nyugati) fővárosokban, mivel igen nagy a keveredés, ezért igen nehéz lenne azt mondani, hogy kevés vagy sok a szép lány pl. Londonba látsz egyet, az könnyen lehet lengyel, ukrán, magyar ... bármi. Ezért érdemes a fővárosoktól min 100 km-re lévő kis-közepes városokat (vidéket) megnézni (ahol igen kicsi a betelepülés).
No ha így nézzük, akkor arányaiban, tényleg több szép lányt látni idehaza. Osztrák, siralmas. Német jobb, vidéke válogatja. Francia ... hát nem is tudom, vegyes. Anglia óborzalom. Spanyol ... hmm nem is tudom, vegyes (bejártam keresztbe, de nem tudnék egyértelmű véleményt alkotni). Török-bolgár inkább no komment.
Na északon még nem voltam, azt nem tudom.