• Renegade
    az itt a piros, hol a piros srácok meg 3 mp alatt tudják eltüntetni a felszerelésüket a torony melletti híd külső oldalán, ez is benne van :)

a kinti rendőrök jófejek, engem elengedtek egy figyelmeztetéssel, amikor már annyira lazán nyomtam a párizsi stílust, hogy átmentem a piroson, egy nagyon laza rendőrcsaj volt akivel csevegtem, na ő is szépen beszélt angolul, ja, úgy fest minden rendőr ugyanazt kérdezi, bárhol is jársz:
    Tudja miért állítottam meg? Hát Magyarországon át lehet-e menni a piroson? :D

A külső kerületekben (ami ugye már nem Párizs, csak egybe van nőve vagy 30 város) is minden utcában látsz jó pár elakadásjelzős autót, ami a kutyát sem érdekli. Mondjuk mi lazán nyomtuk, bementünk kajálni egy helyre, ahol csak mi voltunk fehérek, nem is értették, kolléga barátnője utánuk sétált, meg is állították a zsaruk, hogy jól van-e, meg tudja, hogy hol van? A kínai negyed is elég vicces, azt mondják, azt is meg kell nézni valamikor :)
    ja meg egyszer rossz helyen szaladtam be egy boltba, mire visszamentem a kocsihoz, már 3-an állták körbe, bent a kolléga meg fosot rendesen, mákunk volt gondolom, mert nappal volt. De olyan is volt, hogy elpukkant a szelepnél a kerék, este 8, pótkerék nincs, megállt egy arab, felajánlotta, hogy elvisz a cimbi szerelőjéhez hogy ne várjunk reggelig, 14 euróért megcsinálták pikpak, alig bírtam rátukmálni egy sört hálám jeléül. (mondjuk ha hívő muzulmán volt, lehet a sörrel megsértettem) :)

szóval kalandos az a város, ha nem csak a belső, turista részen mászkálsz, akkor mindenféle emberrel összefuthatsz, nekem eddig nagyon bejött