hugopareiros#121010
Ahj...de utálom aki ennyi karaktert leír fölöslegesen...
Leírtam már neked egyszer és leírom újra. Én a szervátültetést hoztam fel. Én elsődlegesen a szervátültetésre írtam, hogy szánom azokat akik nem ajánlják fel. Te erre butáztál le.
Viszont te ezt nem tudod felfogni. Nem tudom, hogy miért nem, de remélem most már eljut az agyadig.
A pénzes dolog meg...gyönyörű példát hoztál fel. Miért nem írtad azt, hogy az élő emberek miért nem adják oda a szívüket másnak?
Miután meghaltál mi szükséged van a szerveidre? SEMMI
Ha elhalálozik egy szeretted, akkor hányszor látod még a testét? Talán egyszer ha nyitott koporsós a temetés. Nem látod ahogy felboncolják. Sőt a temetésen még nézhet is ki utána jól. Viszont mit láthatsz? Egy szomorú embert aki részben miattad nem élhet tovább akár évekkel.
Főleg ha speciális betegségben hal meg a családtag. Akkor kb konkrétan az ő testének tanulmányozásán is múlhat sok másik ember élete. Ezzel jobb együtt élni, mint azzal hogy vizsgálatokat végeztek el a testén halála után?
"Inspirálni lehet mindenkit, de kötelezni, ezekben a kérdésekben NEM."
Elég nagy inspiráció lenne ha csak az kaphat szerveket illetve orvosi segítséget, aki tesz is érte. Aki szintén felajánlja a szerveit és a testét.
Gondolom ez után már eléggé nem lenne kérdéses a téma.