127612
  • daydreaming
    Nem Vidáéknak fizet az ember, hanem a közpénzbe adja a lóvét, hogy legyen világítás a városban, egészségügyben, rendőrségen, közmunkában legyen miből fizetni, de lehet ezt magyarázni a sok birkának, nem fogja fel, hát ez van.
  • tigeroo
    valamelyik héten kellett igénybe vennem egy villanyszerelő munkáját az albérlőimnek. megbeszéltem vele telefonon hogy órabérben dolgozik (1500 a kiszállás és 1500 az óradíja). 2 szaros lámpatestet kellett volna felszerelni. gondolom egy óra alatt belefér. modntam az albérlőknek hogycsak kijön 3-5ezerből, ésm ajd kérjenek számlát.

végül 5080 Ft-ot számlázott (2ezer forint lámpatestenként + 27% ÁFA - számla nélkül olcsóbb lett volna)

basszák meg. én is adózom mint a kurvaélet. bár meglehet érteni hogy a vida m navosoknak a kutya se akar mostmár fizetni.
  • daydreaming
    Már ha kapok. Ezek a kiskereskedők is pofátlan adócsalók tudnak lenni, megérdemlik, hogy szopatják őket a NAV-osok.
  • EnxTheOne
    ujkérdést
  • Jim Morrison
    megnéztem dzsini linkjét és igen, te írtad be :D
  • Motoroj
    Általában igen, egy reklámtáskába gyűjtöm már vagy két éve.
  • mrzed001
    Sőt még az is megeshet, hogy akkor is én írtam be
  • Jim Morrison
    lenti urban legend is előkerült akkor ha jól emlékszem :)
  • benőmenő
    Egyébként durva, hogy egyetlen hónap alatt mennyi papír gyűlik össze belőle.
    Gyártani meg külön élmény a pénztárgépszalagot, mert a seggedben is papírpor lesz a nap végén, de legalább még a kezedet is összekaszabolja a papír.
  • Dzsini
    2013 április 17.
    El szoktad rakni a bizonylatot?
    A kérdés ilyen mindennapos kisbolti vásárlásra vonatkozik.
    42.9% 42Nem, csak nagyobb értékű vásárlás/garancia esetén.
    25.5% 25Igen, mindig meg is őrzöm bizonyos ideig őket.
    13.3% 13Néha elveszem.
    11.2% 11Igen, de kilépve a boltból ki is dobom.
    7.1% 7Egyáltalán nem.
    Összesen 98 szavazatból 0 tartózkodott.
  • benőmenő
    El szoktam venni a blokkot, és egy darabig gyűlnek, aztán ha már nagy a kupi az asztalon mennek a kukába.
    Ha valami garis blokk van, akkor az megy a többi garis paír közé egy nejlon tasakba.
  • SzirmosSzisza
    Igen, hátha kifele csipog az a szar.
  • mrzed001
    Mióta volt az az urban legend, hogy pl tesóban bevásárolsz egy nagy kosárral, majd nem veszed el a pénztárostól a blokkot, mész ki a kocsihoz ... és mire odaérsz már ott is a nyomodban a blokkot lobogtatva pár nem napon barnult és követelik vissza a tőlük "ellopott" kosarat árukkal (sőt még akár rendőrt is hívnak) ... na azóta mindig elveszem a szép hosszú blokkot, aztán otthon kidobom.
    Garis dolgoknál meg evidens, hogy csak blokkal érvényes.
  • Molnibalage
    Valahol 5 és 10 között. Pár magyar vers és idegen nyelvű vers fordításának néhány sora magy és a Skrymből halványan ellékszem pár sorra. Kb. ennyi. A Walesi Bárdokat majdnem tudom még végéi fejből. :)
  • Bazsalusz
    proli vagyok.0. :)
  • videobaby
    bőven többől.
  • Lacee86
    Szerintem nagyon sokból, ha mindent összeszámolnánk. Ha azt veszem, hány dalt énekeltem pl. kávézóban fellépéskor, az is volt vagy 40, és azon kívül is tudok még sokat, plusz ált. vagy középsulis versekből is megvannak még foszlányok.
  • BaliBoy
    Most, hogy így gondolkodtam eszembe jutott még néhány vers. Jellemzően Petőfi versei. Pedig, hogy utáltam annak idején verset tanulni. :)
  • BaliBoy
    Himnusz, Szózat, Talpra magyar. Illetve van 1-2 olyan vers amiből emlékszem néhány sorra.
  • Calver
    Beer beer beer tiddly beer beer beer...

kb ennyi. meg Héja nász az avaron komikus módon megvan, pedig Adyt egy gigantikus pénisznek tartom.
  • Neocortex
    himnusz és ennyi
  • Calver
    ám legyen

többi admin: aktivizáljátok magatokat!
  • EnxTheOne
    uj kérdést
  • EnxTheOne
    uj kérdést
  • Xing
    Regisztrációkhoz gmailt egyéb levelezésre pedig iCloudot.
    iCloud azért, mert semmi plusszra nincs szükségem azon kívül, hogy írni és fogadni tudjak és tetszik az böngészős felülete.
  • SzirmosSzisza
    A Thunderbird vagy Outlook az egy levelezőkliens, a Gmail és az itt felsorolt társai azok levelező szolgáltatások.

Amúgy Gmail + munkahelyi.
  • milk4
    hotmail
    Egyértelmű, hogy miért.
  • Fbn Lx
    hotmail, de van gmailem is, mert az a trendi
    a hotmailt viszont valahogy áttekinthetőbbnek tartom, sokkal szívesebben használom, a google plusz szolgáltatásai, mint a jutubos összekapcsolást meg gugölpluszot meg satöbbieket kifejezetten idegesítőnek tartom
    a jutubaccomat összekapcsolta egy régebbi gmail címemmel, így ha az aktív mélcímemet akarom használni és ha a jutubfeliratkozásaimat akarom kezelni mellette, akkor ki-be kell jelentkeznem egyikből a másikba
  • Bazsalusz
    Indamail.Nem is tudom miért...Talán szimpi a felület...+katicás téma... :)
  • Evoluti0N
    Freemailt használtam sokáig. Aztán egyik alkalommal gondolt egyet és összeszarta magát. Értsd: nem fogadta el a jelszót. Jelszó emlékeztető persze nem segített, mert tudtam a jelszót, csak valamiért nem tetszett neki. Írtam nekik, hogy gond van és mondjuk Steam fiókomat nem szeretném azért elveszíteni, mert a SteamGuardtól kapott kulcsot nem tudom megnézni. Azt mondták, hogy nem tudnak semmit tenni. Azt mondtam, hogy kapják be. Azóta Gmailt használok. A vicc az, hogy volt olyan hely (többek között a Steam is), ahol nem tudtam megváltoztatni a fiókhoz kötött email címemet, csak supporton keresztül. Mindenhol segítettek. Freemailesek persze leszartak.
  • Dzsini
    Mert nem nagyon lehet több szolgáltatóhoz használni - bár ez se teljesen igaz, mert van olyan webes kliens is, ahova több szolgáltatót be lehet kötni (de pl. az androidos gmail kliens is ilyen, hiába gmail a neve, tetszés szerinti pop/smtp elérést be lehet rakni)
  • Blum
    Végülis igen, az is kliens de amikor klasszik levelező klienst keresel a gugliban akkor nem a gmail.com-ot és társait fogja kiadni :)
  • Dzsini
    A webes kliens is kliens :)
  • Molnibalage
    Ja, mert akkor az én válaszom az, hogy semmit. A céges outlokk nem számít, nem azért használom, mert akarom, hanem mert kell.
  • Blum
    Kliens pl. a Thunderbird, Evolution vagy az Outlook (nem az outlook.com, hanem az Office féle)
    Amiről ti beszéltek -gmail, outlook.com, satöbbi- azok csak szolgáltatók.

Maga a kérdés és vele együtt a válaszok vannak nagyon csúnyán elrontva.
    Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.11.26. 14:41:59
  • Sir Quno Jedi
    Természetesen gmail. Úgyis mindent tudnak rólam, így már a full magánéletemet is. Adnak már 15Gb helyett nekem ingyé, me régi tag vagyok, meg van drive, doole, meg egy rakat használható cucc. Viszont nem lehet a webes kliensben normális levelezési szabályokat kreálni, mint az outlookban pl. Ez gáz. De mind1 is, mert céges levelezésben/szerón megoldom magával az outlook-kal.
  • Molnibalage
    Akkor kérlek magyarázd el.
  • pxxl
    látom páran vagy szövegértelmezési problémákkal küzdenek, vagy nem vannak tisztában a levelező kliens jelentésével. :)
  • Dzsini
    Te nem, több, mint félmilliárdan pedig igen :) (2012-ben volt 420 millió aktív, tehát heti szinten aktív felhasználójuk)
  • Molnibalage
    Ettől függetlenül normál levelezésre nem használom...