Ahova te az érvemet várod, és amit oda beírtál, az egy marhaság. Én ilyet soha nem mondtam ezekre a kérdésekre. Mint ahogy azt sem, h nem ajánlanám fel a szerveim. A sajátomról, amiről én döntök, nem tennék máshogy, de ha figyeltél volna a témára, és nem az én b*sztatásmmal lennél elfoglalva, akkor láttad volna, h más ember -történetesen egyik szerettünk- boncoltatásáról volt szó. És nem konkrét szervátültetésről, hanem tanulmányozásról. Tudod, nem mindenki veszi olyan könnyen, h széttrancsírozzák a kedves hozzátartozóját, és laborok tárgyává teszik. Aki pedig ehhez nem járul hozzá, azt én tiszteletben tartom, és nem barmozom le mindenféle vallási előírásra fogva, mert ehhez egyszerűen senkinek nincs joga! Akinek 100 milliói vannak, nem idiótázom le, h miért nem osztogatja szét a vagyona egy részét a rászorulóknak, amikor bőven megtehetné, és neki semmi szüksége rá. De ha jótékonykodik, akkor azt megköszönik neki azok, akiken segített. Ez ilyen egyszerű. Inspirálni lehet mindenkit, de kötelezni, ezekben a kérdésekben NEM.
A kérdésedre pedig a válasz: Elfogadnám örömmel olyantól, aki azt felajánlotta, és a hozzátartozói is beleegyeznek.
A második kérdés: Fogalmam sincs, h ez hogy jön ide, nem is értem, hogy miből szűrted le, h ezt válaszolnám, szóval erre nem is válaszolok.