-
ManoNegra #120897 Ki mondta, hogy nem akarja beszántani azokat?
Valahogy ez soha nem jön elő. Talán mert ebből nem lehet aktuálpolitikai tőkét kovácsolni.
Ki mondta, hogy nagy pályán akarok focizni?
Nem én problémáztam azon, hogy nem vehetem igénybe a hobbifocimhoz egy stadion gyepét.
A kismillió lehetőségről meg annyit, hogy a fővárosban...
Nem ismerem a fővárosi lehetőségeket, mert nem ott lakom, de nálunk egy kispályás focihoz elég sok lehetőség adott. Általában a legutolsó faluban is van pálya, minimum egy... A röplabdához nem tudom miért ilyen nehéz pályát találni, de az nem is olyan népszerű, mint a foci vagy az úszás. Persze azt sem tudom, hogy egy régebbi háló miért rossz, ha nem tátonganak benne a normálisnál nagyobb lyukak, akkor gondolom ugyan az mintha új lenne, amúgy sem tudom,hogy pontosan milyen kritériumoknak kell megfelelnie egy minden igényt kielégítő röplabdapályának. Milyen szinten játszotok egyébként?
Az utánpótlás nevelés sikersségét meg pont azon látszik, hogy 30 éve 0 az eredmény.
Persze, nem sikeres, ez tény. De lényegében bárki igénybe veheti, ha focizni akar, vagy ha a gyerekét akarja intézményes keretek közt sportoltatni. Női foci is működik sok városban, tehát ez ilyen tömegsport jellegű szolgáltatás. Egyébként nemrég egy utánpótlástornán bronzérmes lett az Egervári csapat, szóval még itt is árnyaltabb a kép, a baj szerintem valahol az utánpótlásból kikerülő játékosoknál van, akiknek a további szakmai fejlődésükhöz nem megfelelő közeg az NB1. Reméljük előbb-utóbb változik majd ez is.
Az én hobbimat miért nem finanszírozza az állam? Hm...?
Nem tudom, biztos rossz hobbit választottál...
A BL és EB-s részhez meg inkább semmit sem írok, mert elborulna csak az agyam...
Most komolyan, ezzel mégis mi a bajod? Egy olimpia, vagy EB, VB torna rendezését megnyerni, esélyünk nagyjából egyenlő a nullával, de egy vagy három meccs lebonyolítása miért lenne lehetetlen?? Korszerű stadion nélkül persze az..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy meg nem tudom miért problémázol azon hogy elborul az agyad vagy hogy BAN lesz a vége, akkora a protekciód itt, hogy még a mod kér tőled bocsánatot, ha összegyűlik az amúgy teljesen megérdemelt BAN-od.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2014.10.17. 11:13:11